Beşiktaşlı kelebek hastası gencin hayali gerçek oluyor

Diyarbakırlı Cumali, Beşiktaş-Atiker Konyaspor maçında Cenk Tosun'un yanında seremonide yer alacak

Beşiktaşlı kelebek hastası gencin hayali gerçek oluyor

Bir Beşiktaş maçında sahada olmayı çok isteyen kelebek hastası Cumali Yaman’ın hayali gerçek oluyor. Beşiktaş Kulübü, bugün oynanacak Atiker Konyaspor maçına davet ettiği Cumali’yi maç öncesi Cenk Tosun'un yanında seremoniye çıkaracak.

Fanatik Beşiktaş taraftarı kelebek hastası 16 yaşındaki Cumali Yaman’ın en büyük hayali bir gün Beşiktaş maçında futbolcularla tanışma fırsatı bulup stadyumdan maçı izlemekti.

SERAMONİDE YER ALACAK

Bu kapsamda harekete geçen Kelebeklerin Rüyası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şenay Çalışır, derneğin sosyal medya hesaplarından Beşiktaş Kulübü’ne mesaj gönderdi. Geçtiğimiz günlerde kulüpten mesaj alan Çalışır, Cumali Yaman’ın bugün oynanacak Beşiktaş-Atiker Konyaspor maçına davet edildiğini öğrendi. Hemen derneğe koşan Çalışır, Cumali’yi de yanına alarak İstanbul’un yolunu tuttu.

BEŞİKTAŞ SEVDALISI

Çalışır, “Cumali, ağır bir hastalık geçiriyor. Kendisi fanatik Beşiktaş taraftarı. Beşiktaş maçına gidip futbolcularla tanışmayı çok istiyordu. Bizde sosyal medya aracılığıyla Beşiktaş Kulübü’ne konuşu ilettik. Sağ olsunlar Cumali’yi maça davet ettiler. Cenk Tosun’un yanında seremoniye çıkacak. Kendisi çok mutlu oldu, destekleri için Beşiktaş Kulübü’ne çok teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: Spor Merkezi