Bir Aile Yok Oldu!

Diyarbakır’da Ergani yolu üzerinde bulunan Alangör köyünde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın başladı. Aile fertlerinin de uyuduğu esnada çıkan yangın hızla yayıldı ve Murat Özcan ile eşi ve çocukları yaşama gözlerini yumdu.

Bir Aile Yok Oldu!

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde bir evde çıkan yangında 5 kişi hayatını kaybetti.

AA’nın haberine göre; İlçeye bağlı Alangör Mahallesi'nde Murat Özcan'a ait evde yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında, dumandan zehirlenen Murat Özcan, eşi Leyla, çocukları Azat, Mehmet ve Gülistan yaşama veda etti.

Ergani yolu üzerinde bulunan Alangör Köyü’nde bugün 06.00 sularında Murat Özcan’a ait tek gözlü evde elektrik sisteminin kısa devre yapmasıyla çıktığı tahmin edilen yangın başladı. Aile fertlerinin uyuduğu esnada tek gözlü toprak evde çıkan yangın hızla yayıldı ve yangında baba Murat, anne Leyla, çocukları 13 yaşındaki Güle, 11 yaşındaki Azat ve 5 yaşındaki minik Mehmet Özcan hayatını kaybetti. Köylüler ve itfaiyenin müdahalesi ile yangın söndürülürken, Özcan ailesinin ölen 5 ferdinin de cenazeleri Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Yangının tek gözlü evde kullanılan su ısıtıcısının elektrik aksamından çıktığı ve toprak evdeki kalasların da tutuşmasıyla birlikte hızla yayıldığı düşünülüyor. Yangın ile ilgili soruşturma da hemen başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz