Görüş Bildir

Diyarbakır'da Namus Cinayeti, eşinin görüştüğü adamları öldürdü!

Diyarbakır'da minibüsüyle yolcu taşıyan Ömer Çetin, dün gece ayrı yaşadığı eşini, şüphe üzerine takip etmeye başladı. Merkez Kayapınar İlçesi Medya Park içerisine giren adı açıklanmayan eşinin, iki erkekle buluştuğunu gören Ömer Çetin, üzerinde taşıdığı tabancayı çekerek ateş etmeye başladı.

Diyarbakır'da Namus Cinayeti, eşinin görüştüğü adamları öldürdü!

Diyarbakır'da 31 yaşındaki Ömer Çetin, ayrı yaşadığı eşiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla 37 yaşındaki Mehmet Uludağ ile yanında bulunan 35 yaşındaki Recep Dengiz'i tabanca ile ateş ederek öldürdü. Çetin, daha sonra silahıyla birlikte polise giderek teslim oldu.

EŞİ KAÇARAK KURTULDU

Açılan ateş sonucu Mehmet Uludağ ile yanında oturan Recep Dengiz, ağır yaralanırken, adı açıklanmayan kadın ise kaçarak kurtuldu. Yaralı olarak yakındaki özel bir hastaneye kaldırılan Dengiz ve Uludağ, doktorların tüm müdahalesine rağmen öldü.

"NAMUSUMU TEMİZLEDİM"

Cinayetlerin ardından tabancayla birlikte polise teslim olan Ömer Çetin, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine verdiği ifadesinde, Uludağı'ı eşiyle ilişkisi olduğu için öldürdüğünü söyledi. Çetin, "Namusumu temizledim" dedi. Polis, cinayetlerle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Haber Kaynağ: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi