Görüş Bildir

Diyarbakır'da hava destekli kaçakçılık operasyonu

Diyarbakır’da gerçekleştirilen hava destekli operasyonda çok sayıda mühimmat ele geçirilirken, 9 kişi de gözaltına alındı.

Diyarbakır'da hava destekli kaçakçılık operasyonu

Diyarbakır’da gerçekleştirilen hava destekli operasyonda 1’i makinalı 2 silah, 1 Kaleşnikof marka uzun namlulu tüfek ve çok sayıda mühimmat ele geçirilirken, bunlarla alakalı olarak 9 kişi de gözaltına alındı.

>AA’nın haberine göre; Silvan Cumhuriyet Başsavcılığınca silah ve mühimmat kaçakçılığı yapan 13 kişinin yakalanması amacıyla yürütülen soruşturmada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince silah ve mühimmat kaçakçılığı yapanlara yönelik 6'sı Silvan ilçesinde olmak üzere 13 adrese operasyon yapıldığı bildirildi.

>Hava destekli gerçekleştirilen operasyona, Polis, Komando ekipleri, bomba imha ve olay yeri inceleme ekipleri, bomba ve mayın arama ve iz takip köpeklerinin de katıldığını ifade eden Diyarbakır Valiliği açıklamada şu ifadelere yer verdi;

>"Yapılan aramada bir kaleşnikof marka uzun namlulu tüfek, biri makineli 2 tabanca, kaleşnikof uzun namlulu tüfeğe ait 3 şarjör, kaleşnikof uzun namlulu tüfeğe ait 171 fişek, 4 tabanca şarjörü, 60 tabanca fişeği, 6 kaleşnikof piyade tüfeği alev gizleyeni ele geçirildi. Olayla ilgili 9 kişi gözaltına alındı. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir."

                                                                                                         

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi