Görüş Bildir

Genç girişimciler, Kışanak’ı ziyaret etti

Uluslar arası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği’nin düzenlediği Bahar Zirvesi programına katılmak üzere Diyarbakır’a gelen Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI Türkiye) Başkanı Ahmet Erhan Tanyeli ve yönetim kurulu üyeleri, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak’ı ziyaret etti. Tanyeli, Kışanak’a dernekleriyle ilgili bilgi vererek, belediyenin çalışmalarını takip ettiklerini ifade etti.

Genç girişimciler, Kışanak’ı ziyaret etti

GENÇ GİRİŞİMCİLER                                                                    

Tanyeli, “Programlarınız çok yoğun, çok çok önemli ve değerli işler yapıyorsunuz, takip ediyoruz. Bu yoğunluğun içinde bizi kabul ettiğiniz teşekkür ediyoruz” dedi. Gültan Kışanak ise Türkiye’de girişimci olmanın önemine dikkat çekti. Kışanak, “Ciddi istihdam sorunumuz var, işsizlik sorunumuz var, ekonomik gelişim sorunlarımız var. O nedenle genç kuşağın girişimci olması, istihdam yaratacak ekonomik döngü çarkında rol alacak bir pozisyona gelmesi son derece önemli bir konu, bu nedenle sizleri tebrik ediyoruz.” şeklinde konuştu.

(JCI), dünya çapında 128 ülkede, 5.000 şubesi ve 200.000’i aşkın üyesiyle faaliyet gösteren genç liderlerin bir arada bulunduğu küresel bir platform oılarak biliniyor. Birleşmiş Milletler bünyesinde özel danışman statüsünde yer alan JCI, Asya, Afrik

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi