Korkutan yangın

200 yataklı Siverek Devlet Hastanesinde yangın çıktı. Büyük paniğin yaşandığı yangında can kaybı yaşanmazken, maddi hasar oluştu.

Korkutan yangın

ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde bulunan 200 yataklı Devlet Hastanesi'nde çıkan yangın paniğe neden oldu. Zemin katta çıkan ve itfaiyenin müdahalesi ile kısa sürede söndürülen yangın, maddi hasara yol açtı.

PANİĞE YOL AÇTI

Yangın, öğleden sonra Siverek- Şanlıurfa karayolunun 7'nci kilometresinde bulunan Siverek Devlet Hastanesi'nin zemin katında meydana geldi. Bu sırada yangın hastane bahçesine sıçradı ve park halindeki hastane doktorlarından Engin Kurtboğan'a ait otomobil hasar gördü.

MADDİ HASAR OLUŞTU

Zemin kattan bilinmeyen bir sebeple başlayan yangın nedeniyle oluşan dumanı görenler durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine hastaneye gelen itfaiye ekipleri, zemin kattaki yangına müdahale etti. Bu sırada görevliler ile hastanede bulunanlar da dumandan etkilenmemek için bahçeye çıktı. Hastanede kısa süreli tedirginliğe yol açan yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışması ile söndürüldü. İtfaiye ekipleri ile güvenlik güçleri yaptığı incelemede yangının, zemin katta bulunan çöplerin tutuşmasıyla başladığı ortaya çıktı.font-family

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler