Görüş Bildir

Polis Artık Asayişte!

Diyarbakır Polisi Uygulamaları Sıkılaştırdı. Asayiş Şube Ekipleri Kayapınar İlçesinde Huzur Ve Güven Uygulaması Yaptı. İlçedeki Tüm İş Yeri Denetlenirken Şüpheli Araçlar Durdurularak Didik Didik Arandı

Polis Artık Asayişte!

DİYARBAKIR- Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde polis, asayiş ve huzur uygulaması gerçekleştirdi. Uygulamalar neticesinde ilçede bulunan iş yerleri denetlendi. Vatandaşların kimlikleri kontrol edilirken, şüpheli araçlar didik didik arandı.

Halkın huzur ve güveni için çalışmalar yürüten Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, özel harekat polislerinin desteğiyle Kayapınar ilçesinde bulunan ara sokak ve ana caddelerde asayiş uygulaması yaptı.

ASAYİŞ UYGULAMASI SIKLAŞTI

Özellikle ara sokaklarda bulunan iş yerlerini didik didik arayan polis ekipleri şüpheli buldukları çok sayıda kişinin GBT’lerini sorguladı. Çok sayıda polisin katıldığı uygulamada polis ekipleri şüpheli gördüğü 2 kişiyi, yoklama kaçağı olduğu tespit edilmesiyle gözaltına alınarak ilgili birimlere teslim edildi.

Uygulamaların kentin çeşitli noktalarında da yapıldığı belirtilirken halkın huzur ve güvenliği için bu tür uygulamaların vatandaşların can ve mal güvenliğine yönelik oluşabilecek tehlikeleri önlemek maksadıyla aralıksız süreceği bildirildi.

Gece saat 03.00'a kadar devam eden asayiş uygulamaları hakkında emniyet yetkililerinin kamuoyunu daha sonra bilgilendireceği öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi