Görüş Bildir

Sağlık camiası yasta

Hasta müdahalesinden dönerken geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden Tıp teknisyeni Duygu Duman için sağlık camiası yas tutuyor. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sağlık camiası yasta
Diyarbakır'ın Kulp İlçesi'nde hastaya müdahale ettikten sonra dönen 112 Acil Servis ambulansı, Lice yakınlarında devrildi.  Kazada 21 yaşındaki acil tıp teknisyeni Duygu Duman öldü, bir sağlık görevlisi ile şoför ağır yaralandı. Genç teknisyenin ölümü sağlık camiasını yasa boğdu.

Alınan bilgiye göre, Kulp İlçesi'nde bir hastaya müdahale ettikten sonra Diyarbakır kent merkezine dönen Fırat Çelik yönetimindeki 21 GH 207 plakalı 112 Acil Servis ambulansı, Lice İlçesi'nin Fis Ovası mevkiinde sürücünün direksiyon kontrolünü yitirince devrildi.

AMBULANS DEVRİLDİ Kazada ambulansta bulunan acil tıp teknisyeni Duygu Duman olay yerinde hayatını kaybederken, 21 yaşındaki acil tıp teknisyeni Gülen Demiroğlu ile şoför Fırat Çelik ağır yaralandı. Yaralı sağlık ekibi ambulansla Dicle Üniversitesi Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

EVLİLİK HAZIRLIĞI Kazada yaşamını yitiren Duygu Duman'ın bir süre önce nişanlandığı ve evlilik hazırlığı yaptığı öğrenildi. Duman'ın cenazesi toprağa verilmek üzere uçakla memleketi Ankara'ya gönderildi. Lice Cumhuriyet Başsavcılığı ölümlü kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi