Sır dolu ölüm

Diyarbakır’dan Mersin’e akrabalarını ziyarete giden ve dünden bu yana kayıp olduğu bildirilen 24 yaşındaki Mehmet Sıddık Yahşi'nin cesedi denizde bulundu.

Sır dolu ölüm

Mersin'deki akrabalarını ziyaret etmek üzere Diyarbakır'dan giden Mehmet Sıddık Yahşi iki gün sonra cesedi denizde bulundu. Yahşi'nin intihar etmiş olabileceği düşünülüyor.

İKİ GÜNDÜR KAYIPTI                                         

Edinilen bilgiye göre, dün sabah saatlerinde Adnan Menderes Bulvarı Marina içerisinde denizde ceset gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, kıyıya oldukça yakın mesafedeki erkek cesedini, balıkçı teknelerinin yardımı ile karaya çıkardı.

 DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Ceset üzerindeki incelemede, her hangi bir delici kesici alet izine rastlanmazken, yapılan araştırmada cesedin, kayıp müracaatıyla dünden bu yana aranan ve Dicle Üniversitesi'nde memur olarak çalıştığı öğrenilen Mehmet Sıddık Yahşi'ye ait olduğu belirlendi. Olay yerine bir kaç kilometre mesafede ise şahsa ait eşyalar bulundu.

 İNTİHAR MI ETTİ?

Yakınları tarafından da teşhis edilen ceset, daha sonra otopsi için hastane morguna kaldırıldı. İntihar ettiği sanılan Yahşi'nin, ölümünden hemen önce kendisine ait sosyal paylaşım sitesindeki hesabından, 'Bu kararı tamamen kendi özgür irademle veriyorum. Ne olduğunu bilmediğim bir umudum yok. Artık gözüm şişelere takılıyor ve artık becerebiliyorum. Dünyaya bir son ve yeni bir başlangıç için artık hazırım, hoşçakalın hepinizi seviyorum' şeklinde paylaşımda bulunduğu görüldü. Kısa süre önce Diyarbakır'dan Mersin'e akrabalarını ziyarete gittiği öğrenilen Yahşi'nin ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz