Görüş Bildir

Zincirleme kaza!

Diyarbakır'da zincirleme kaza meydana geldi. Çermik ve Mardin'deki kazalarda 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Zincirleme kaza!

Diyarbakır'da 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Celal Yaz yönetimindeki 21 AF 627 plakalı pikap, Mustafa Barut yönetimindeki 63 ET 782 plakalı otomobil, Mehmet Emin Göçeli yönetimindeki 21 FC 492 plakalı otomobil, Aziz Kanay yönetimindeki 21 GP 577 plakalı otomobil ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 21 FE 944 plakalı pikap, Elazığ Caddesi Kolordu Kavşağında zincirleme trafik kazasına karıştı.

Kazada yaralanan sürücü Yaz ve Felemez Dünsün Diyarbakır Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle tek yönlü olarak kapanan yol, araçların çekilmesiyle tekrar ulaşıma açıldı.

ÇERMİK'TEKİ KAZALAR

Çermik'ten Çüngüş istikametine giden Ali Kızılelma idaresindeki otomobil, Çermik-Çüngüş yolunun 12. kilometresi Sakaltutan mevkisinde karşı yönden gelen motosiklete çarptı. Kazada Nihat Dalkılıç, motosiklette bulunan Necmettin Yüksel ve araç sürücüsü Ali Kızılelma yaralandı. Çermik ve Çüngüş'ten gelen ambulanslarla Çermik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, burada yapılan ilk  müdahalenin ardından Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

KÖY YOLUNDA ÇARPTI

İkinci kaza ise Çermik'in Bademli köyü yolunda meydana geldi. Bir motosiklet ve aracın çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü İbrahim Taşdelen ağır yaralandı. İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Taşdelen, yapılan ilk müdahalenin ardından Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Taşdelen'in hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KARŞIYA GEÇEMEDİ

Nusaybin ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan 11 yaşındaki çocuk, kamyon ve ardından gelen tırın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Duruca beldesinde yolun karşısına geçmeye çalışan İbrahim Keklik'e (11), sürücüsünün ismi açıklanmayan 33 BSR 38 plakalı kamyon ve arkasından gelen tır çarptı. Keklik, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazadan sonra kaçan kamyon sürücüsü göz altına alınırken, tır sürücüsünün yakalanmasına çalışılıyor. İbrahim Keklik'in cenazesi Nusaybin Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Öte yandan olay yerinde toplanan vatandaşlar, kazanın olduğu bölgede üst geçit bulunmamasına tepki gösterdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi