Görüş Bildir

İki kaza 9 ölü

Kamyonet Tır'a, İki otomobil de kafa kafaya çarpıştı; 9 kişi hayatını kaybetti.

İki kaza 9 ölü

 Tarsus İlçesi'nde bir kamyonet, hızla demir yüklü TIR'a arkadan çarptı. Kazada 5 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

>Kaza, saat 20.00 sıralarında TEM Otoyol Gülek Tüneli yakınında meydana geldi. İddiaya göre, içinde 7 kişi olan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 01 KY 988 plakalı kamyonet, 78 AS 314 plakalı demir yüklü TIR'a arkadan hızlı bir şekilde çarptı.

>5 KİŞİ ÖLDÜ

>Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine, olay yerine jandarma ekipleri ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, demir yığınına dönen kamyonetteki 5 kişinin öldüğünü ve 2 kişinin yaralandığını belirledi. Yaralılar, ambulans ile çeşitli hastanelere götürüldü.

>4 KİŞİ ÖLDÜ

>Günün ikinci kazası Çorum'da Bayat İlçe karayolu üzeri Eskialibey Köyü yakınlarında meydana geldi. 26 yaşındaki Yasin Can idaresindeki 06 FG 4777 plakalı otomobil ile 34 yaşındaki Mustafa Ceylan yönetimindeki 18 DZ 500 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle  Mustafa Ceylan’a ait otomobil takla atıp tarlaya  uçtu  ve alev aldı. Alev alan otomobilde bulunan sürücü Ceylan, yanında  bulunan Kadir Babademir, Yavuz Yetiş ve Ali Atasoy hayatını kaybetti. 

>Kazada Fatih Satılmış (33) ve Yasin Can ağır yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma kaza ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi