Görüş Bildir

Hapishaneyi basıp Tecavüzcüyü böyle yaktılar

Hindistan, son günlerde sürekli tecavüz olaylarıyla haberlerde kendine yer buluyor. Ancak bu haber daha ilginç, Hindistan’da bir tecavüzcüyü hapisten çıkarıp öce işkence edip parçaladılar, sonra da yaktılar.

Hapishaneyi basıp Tecavüzcüyü böyle yaktılar

 Hindistan'da yaşanan tecavüz olaylarını protesto etmek için sokağa dökülen halktan bir grup kalabalık kitle cezaevini bastı ve geçen ay tecavüz suçundan dolayı hapiste yatan zanlıyı kaçırdı.

>Öfkeli kalabalık zanlıyı kaçırdıktan sonra, sokak ortasında işkence edip, parçalayıp sonrasında ise yaktı.

>The Indıan Express’te yer alan habere göre Bangladeş asıllı 35 yaşındaki Syed Fardi Khan adlı bir erkeğin 2014 yılının Şubat ayında bir kız öğrenciye sürekli tecavüz etmesini protesto etmek için Genç Öğrenciler Federasyonu bir gösteri düzenledi.

>CEZAEVİNİ BASTILAR

>Gösteride sayıları 10 bini aşan protestocular, tecavüz suçuyla hapiste bulunan Farid Khan’ın olduğu cezaevinin önünden geçerken kontrolden çıktılar ve öfkeli kalabalıktan kopan bir grup cezaevinin kapılarını kırıp koğuşlara daldılar.

>ÖNCE İŞKENCE ETTİLER, SONRA YAKTILAR

>Syed Farid Khan'ı alan öfkeli kalabalık, tecavüzle suçlanan bu zanlıyı çırılçıplak soyup tam 7 kilometre yerde sürükleyerek, sopa ve taşlarla linç ettiler, daha sonrasında ise kent meydanında parçalayıp cesedini de yaktılar.

>Bu öfkeli kalabalığa müdahale etmek isteyen polisler ile öfkeli kalabalık grup arasında çatışma meydana geldi.

>Çatışma sırasında birçok gösterici yaralandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi