Kaymakam velilerle buluştu!

Bitlis'in Güroymak Kaymakamı Çağlayan Kaya, ilçede kurulan ve kısa sürede tüm Türkiye'de adından söz ettiren "Doğuyorum Korosu" öğrencilerinin velileriyle istişare toplantısı yaptı.

Kaymakam velilerle buluştu!

Koro üyesi öğrenci velileriyle kaymakamlık konferans salonunda bir araya gelen Kaymakam Kaya, velilere öğrencilerinin elde ettiği başarıları anlattı. Öğrenci velilerine koro faaliyetleri ve faaliyet alanları hakkında bilgiler veren Kaya, velileri öğrencilerin içerisinde yer aldığı oluşum hakkında da detaylı olarak bilgilendirdi.

                                         

VELİLERLE BULUŞTU

Öğrenci velilerine kurulan koronun ülke çapında elde etmiş olduğu başarıları da anlatan Kaymakam Çağlayan Kaya, "İlçemizden doğup kısa sürede tüm ülkede adından söz ettiren koromuz, her geçen gün büyümeye devam ediyor. Öyle ki koromuz dünya barışı için yaklaşık 20 dilde şarkılar ve türküler seslendiriyor. Koromuzun geçmişte vermiş olduğu konser ülke çapında büyük beğeniler kazandı, kazanmaya da devam edecektir. Koromuz ayrıca ilimiz ve ilçemizin tanıtımına da büyük katkı sağlıyor. Koroda bulunan çocuklarımızın sosyalleşmesi, öz güvenlerinin artması, topluma ayak uydurması gibi gelişmeler olacağına inanıyorum" dedi.

"DOĞUYORUM KOROSU"

Velilerin her türlü sorunlarını çözmeye ve dinlemeye hazır olduklarını vurgulayan Kaymakam Kaya, Doğuyorum Korosu'nun önümüzdeki günlerde İstanbul'da yapılacak olan Bitlis Tanıtım Günleri'nde de bir konser vereceğini duyurdu.

Öğrenci velileri ise, çocuklarının korodaki başarılarından dolayı son derece memnun olduklarını dile getirerek, kendilerinin de öğrencilerinin daha çok başarıya imza atması ve kurulan koronun yurtdışında da konserler vermesi talebinde bulundular.

Kaynak: Diyarbakır Söz