Görüş Bildir

Lice'ye Modern Kütüphane

Diyarbakır'ın Lice İlçe Kaymakamlığı tarafından hazırlanan bir proje ile hazırlanan modern kütüphane, bir hafta sonra hizmete açılıyor.

Lice'ye Modern Kütüphane
DİYARBAKIR  - 'Haydi öğrenciler kütüphaneye' projesi kapsamında kaymakamlık tarafından hazırlanan bir proje ile eski yerinden taşınan kütüphane geniş bir alanda halka hizmet verecek. Önümüzdeki hafta içerisinde yeni yerinde hizmet verecek olan kütüphanenin demirbaşlarının elden geçirilerek kayıtların düzenlenmesinden sonra yeni yerine taşınacak.

BİR KÜTÜPHANE Lice İlçe Kaymakamı Osman Uğurlu, mevcut kütüphanenin, bulunduğu yerin ihtiyaca cevap vermediğini, bu nedenle kaymakamlık tarafından kiralanan yeni yerinde hizmet vereceğini söyledi. Kaymakam Uğurlu, "Kütüphanenin proje kapsamında tam donanımlı üç kategoriden oluşuyor. Çocukların, gençlerin ve halkın rahatça istifade edebilecek bir yer olması bizim ve ilçemiz açısından çok önemlidir. Tam donanımlı olarak yeni yerinde hizmete girecek olan kütüphanede amaç, Lice halkına kitap okumayı sevdirmek Lice'de eğitimi kalkındırmaktır" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi