Görüş Bildir

Midyat Eğitim Bir Sen Üyeleri Umreye Uğurlandı

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Mardin'in Midyat temsilciliği üyelerinden oluşan bir gurup öğretmen umre ziyaretine uğurlandı.

Midyat Eğitim Bir Sen Üyeleri Umreye Uğurlandı

MARDİN - Eğitim Bir Sen Midyat temsilciliğinin organizesinde umreye gidecek 15 kişilik kafile sendika binası önünden dualarla kutsal topraklara uğurlandı. Kafileyi uğurlama programına Eğitim Bir Sen Midyat Temsilcisi Abdulkadir Altay, sendika üyeleri, öğretmenler ve umreye gideceklerin yakınları katıldı.

UMREYE GİTTİLER

Uğurlama programında kısa bir konuşma yapan sendika temsilcisi Altay, umreye gidenlerden İslam ümmeti için dua talebinde bulunarak, “Bu organizasyonun düzenlenmesi noktasında üyelerimizden sürekli talep geliyordu. Biz de bu talepleri dikkate alarak bu organizasyonu gerçekleştirdik. Umreye gitmek isteyen birçok üyemiz kalan tatilin kısalığı nedeniyle gidemediler. Bu ilk organizasyonumuz ve 15 kişilik bir grup gönderiyoruz. Rabbim bu yolculuğu hayırlara vesile kılsın” dedi.

Umre grubu, hatıra fotoğrafı çekildikten sonra, yakınları, sendika yönetici ve üyeleri tarafından gözyaşı ve dualarla umre yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi