Yalçın seçim nabzı turunda

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve 5.Olağan Genel Kurulda Genel Başkan Adayı Ali Yalçın, Diyarbakır seçim nabzı tutmak için, delegeleriyle buluştu.

Yalçın seçim nabzı turunda
Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve 5.Olağan Genel Kurulda Genel Başkan Adayı Ali Yalçın, Diyarbakır seçim nabzı tutmak için, delegeleriyle buluştu. Yalçın; "geçmişine sadık gelişime açık sendikacılık" için genel kurulda adayız dedi. Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı ve Konya Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Başkanı Latif Selvi ile yola çıkan Ali Yalçın, 6 Diyarbakır delegesi önceki gün Eğitim Bir Sen Diyarbakır şubesinde bir araya geldi.

NABIZ YOKLADI Yalçın üst delegelere yaptığı konuşmada “Mehmet Akif İnan'ın sendikacılıkta öğretmeni kendisi olduğu gibi Eğitim-Bir-Sen'in de sendikacılıkta rakibi kendisidir. Eğitim-Bir-Sen kurulduğu günden bu güne kadar verdiği 23 yıllık mücadelede hiç bir zaman tekrara düşmemiştir. Biz geçmişine sadık gelişime açık sendikacılık yapmak için aday olduk.”dedi

DESTEK VERİLECEK Eğitim Bir Sen Diyarbakır Şube Başkanı Yunus Memiş ise “Genel Başkan Ahmet Gündoğdu Tüzük gereği üç dönem sınırlaması nedeniyle aday olamıyor. Eğitim-Bir Sen Genel Başkanlığına bugün itibariyle iki isim talipli görülmektedir. Bunlardan biri Genel Başkan Yardımcısı (Genel Başkan Vekili) Ahmet Özer, bir diğeri de Ali Yalçın Genel Başkan Yardımcısı (Basın ve İletişim). Eğitim-Bir Sen 5. Olağan Genel Kurulunun eğitim camiasına hayırlar getirmesini temenni ederiz” Dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz