Görüş Bildir

Beyda Şükür, iş hayatına atıldı

Eski milli futbolcu, AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün eşi Beyda Şükür, el işi bebek tekstil ürünlerinin satıldığı bir mağaza açtı

Beyda Şükür, iş hayatına atıldı

Eski milli futbolcu, AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür 'ün eşi Beyda Şükür , Florya'da el işi bebek tekstil ürünlerinin satıldığı bir butik açtı.

Florya'daki mağazanın açılış kurdelesini Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Hakan Şükür ve Beyda Şükür kesti. Fatih Terim, açılış kurdelesini keserken, ''Hakan Şükür'e Beyda Şükür'ü ben istemiştim. Şimdi de dükkanının açılışını yapmak nasip oldu'' dedi.

Açılış törenine Fatih Terim'in yardımcılarından Hasan Şaş, Galatasaraylı oyuncular Sabri Sarıoğlu ve Necati Ateş de katıldı. Fatih Terim mağazadan, Sabri Sarıoğlu'nun küçük oğlu Sarp için alışveriş yaptı. Basın mensuplarının futbol gündemine ilişkin sorularını yanıtsız bırakan Fatih Terim, daha sonra Hasan Şaş ile buradan ayrıldı.

Mağazayı, Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ile kaleci Rüştü Reçber de ziyaret ederek, Beyda Şükür'e başarı diledi.

Hakan Şükür, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, eşinin hobisini geliştirerek iş hayatına atıldığını dile getirerek, ''Futbolcu olduğum dönemde kamplar dolayasıyla, şimdi de siyaset nedeniyle evde çok fazla bulunamıyorum. Eşim, evde yalnız kaldığı dönemlerde en büyük zevkini, birikimini, bir butik işe dönüştürdü. İnşallah yolu açık olur. Biz desteğimizi verdik. İşten anlamam diyeceğim ama biraz da ben fikir verdim. Daha da üreterek, daha güzel şeyler ortaya çıkarırız'' dedi.

Beyda Şükür, mağaza ile el emeği dantel, etamin, kanaviçe gibi ürünleri kişilere özel hazırlayacaklarını kaydedderek, ''Annelerin çocukları için uzun yıllar saklayabilecekleri ürünler hazırladık. Eşim de büyük destek verdi'' diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi