RODİ SİLVAN'DA

RODİ SİLVAN'DA

RODİ SİLVAN'DA

DİYARBAKIR - Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde genç girişimcinin çabalarıyla RodiMood şubesi açıldı. Açılış kurdelesini Kaymakam Doğan Demirdaş ile Belediye Başkanı Fadıl Erdede birlikte yaptı.

Mağazanın açılışına Kaymakam Doğan Demirdaş, Stajyer Kaymakam Aziz Gölbaşı, Belediye Başkanı Fadıl Erdede ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mağazayı açan genç işadamı Ahmet Ergin, "Yaklaşık 3 ay gibi bir çalışma sonucu genel müdürlüğümüzün çalışmaları sonucu Silvan şubemizi açtık. Şubemizin vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilme adına şubemizin çeşitli ürünleriyle halkımızın beğenisine sunuyoruz. Böyle bir markanın Silvan'ımıza kazandırdığımız için de mutluyuz" dedi.

SİLVAN DEĞİŞİYOR

Silvan'ın büyük bir değişim yaşadığını söyleyen Kaymakam Demirdaş, "Silvan ilçemiz her geçen gün bir adım daha ileriye gidiyor. Gerek biz, gerek belediyemiz, her alanda çalışıyoruz. Belediye Başkanımız surlarla ilgileniyor. Surlarla ilgili çalışmalar yürütüyorlar. Biz de Hasuni Mağaraları'nı devreye sokmaya çalışıyoruz. Yarın son gün onunla ilgili projeyi hayata geçireceğiz. Karacadağ Kalkınma Ajansı'na başvuracağız. Şu an 3 tane ayrı kurumdan da proje ortaklığı sözü aldık. Bir yandan da özel sektörümüzün böyle marka mekanları gelip ilçemizde kurması açması son derecede memnuniyet verici. Silvan küçük bir yer değil, Silvan büyük bir yer sadece bizim bin 300'e yakın öğretmenimiz var. İnsanlar yaşadıkları yerlerde güzel yemek istiyorlar. Güzel yerlerde temiz yerlerde alışveriş yapmak istiyorlar. 5 yıl sonra Silvan çok farklı göreceğimi düşünüyorum" diye konuştu. 

Kaynak: Diyarbakır Söz