THY, Cenevreden İzmir, Bodrum ve Ankaraya direkt seferlere başlıyor

İSVİÇRE'nin Cenevre kentindeki THY Bürosu Müdiresi Ayşe Mısırlı Mirza, THY'nin bu yaz Cenevre'den İzmir, Bodrum ve Ankara’ya direkt seferlere başlayacağını bildirdi. Ayşe Mısırlı Mirza seferlerle ilgili şu bilgileri verdi:

THY, Cenevreden İzmir, Bodrum ve Ankaraya direkt seferlere başlıyor
"THY, Cenevre bürosu 02.07.2015 ile 14.09.2015 tarihleri arasında Cenevre-İzmir, Cenevre-Bodrum ve Cenevre-Ankara direkt seferlere başlayacak, bu seferler haftada bir kere yapılacak, Perşembe Ankara, cuma Bodrum ve pazar günü de İzmir olacak. Uçaklar Cenevre’den akşam yerel saatle 10.30'da kalkacak ertesi sabah yerel saatle 08.00’da Cenevre’de olacak. Bilet fiyatları ise en düşük vergiler dahil gidiş dönüş 499 İsviçre Frangı olacak, tabii erken rezervasyon halinde bu fiyatların daha da altında almak mümkün olacak."
Amaçlarının THY’nin yıldızını daha yukarıya çıkarmak olduğunu söyleyen Ayşe Mısırlı Mirza sözlerine şöyle devam etti:
"THY olarak amacımız Türkiye’nin turizm bölgelerini yabancılara daha iyi tanıtmak, merkezlerden sonra verilecek servisin çok önemli olduğu güzel beldelerimizi onlara her yönü ile tanıtmaktır, bu kampanyada kazanç ikinci plandadır, zaten şu anda bu seferlere aşırı ilgi olduğunu görüyoruz, gaye THY’nin yıldızını daha yukarıya çıkarmaktır bunu da başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz