Görüş Bildir

Ziraat Bankası Personel sınavı 25 Nisan’da!

‘151 Yıldır işimizin başındayız’ sloganıyla iş arkadaşları alımı yapan Ziraat Bankası, bankacı olmak isteyenlerin ilk başvuracağı kapı oluyor tabii ki. Çünkü hem kamu bankası hem de alımları yüksek. Ziraat Bankası iş alım ilanları ve Ziraat Bankası iş başvurusu nasıl yapılır gibi soruların cevapları haberimizde…

Ziraat Bankası Personel sınavı 25 Nisan’da!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Türkiye’nin bankası Ziraat “151 yıldır işimizin başındayız” sloganıyla her zaman “Bizimle işbaşı yapacak iş arkadaşları arıyoruz” başlığı altında personel alımları yapıyor.

Bankacı olmak isteyen kişilerin de kamu bankası olması sebebiyle ilk başvuracağı kapı durumunda Ziraat Bankası.

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Avukat alacağı sınav ise 25 Nisan’da gerçekleştirilecek. Yüzlerce insan bu sınavı bekliyor.

ZİRAAT BANKASI İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?   

Ziraat Bankası, 26 Ocak – 17 Şubat 2015 tarihleri arasında Batman, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Şırnak illeri için Diyarbakır’da; gerçekleştirilen Servis Görevlisi ve Banko Görevlisi mülakat sonuçlarını da açıklamıştı.

Ziraat Bankası yine personel alımı yapacak ve bu alım bu yılın yaz döneminde yapılacak ve sınav duyurusu Ziraat Bankası internet sitesi İnsan Kaynakları bölümünde ve bazı gazetelere verilecek ilanlarla duyurulacak.

Kamu bankası olduğu için Ziraat, bankacı olmak isteyenlerin ilk başvuracağı kapı konumunda. Ziraat Bankası personel alımları için mutlaka sınav düzenliyor. Yani sınavsız alım söz konusu değil Ziraat Bankası’nda.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi