Akar'dan Kongre Değerlendirmesi

Akar, "biz yeni kadrolarımızla Diyarbakır’a hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Akar'dan Kongre Değerlendirmesi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile gerçekleşen AK Parti Diyarbakır 5. İl Kongresi’ni değerlendirdi.

Dün, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla yapılan AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı Kongresi’nde başkan seçilen Avukat Muhammed Dara Akar, kongreyi yeni Türkiye’nin yeni hamlelerine adım atılacak bir gün olarak gördüğünü ifade etti. Diyarbakır'ın Başbakanı bağrına bastığını aktaran Akar, yeni kadrolarla AK Parti’nin 2023 vizyonuna ulaşmak için yoğun gayretler sarf edeceğini söyledi.

YENİ KADROLARIMIZLA HİZMET EDECEĞİZ Akar, “Biz bu ülkede yaşayan 77 milyon vatandaşımızın tamamının, bu mevcut durumunun daha üzerinde yaşama standartlarının olması gerektiği kanaatindeyiz. 2023 vizyonumuzu ortaya koyarken, mevcut günün şartlarının çok üzerinde ve yüksek düzeyde, bir refah düzeyini, toplumsal alanda bütün vatandaşlarımızın daha rahat edeceği bir ülkeyi tasavvur ediyoruz. 25 Ocak’ta yapılan AK Parti Diyarbakır 5. Olağan İl Kongresi'nde yeni kadrolarımızla birlikte gerçekleştirmek için, bütün çaba ve gayretlerimizi ortaya koyacağız. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile yeni Türkiye’nin yeni hamlelerini gerçekleştireceğiz. Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bize öğrettiği ilkeler ve aktardığı hizmet anlayışıyla, biz yeni kadrolarımızla Diyarbakır’a hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

"ÇÖZÜM SÜRECİ YÜZYILIN EN BÜYÜK PROJESİDİR” Başbakan Ahmet Davutoğlu ile çözüm sürecine kararlı bir şekilde devam edileceğini aktaran Akar, çözüm sürecinin AK Parti’nin, bu ülkeye yaptığı en büyük hizmet olduğunu söyledi. Akar "Genel Başkanımız ve Başbakanımız çözüm sürecinin önemini Diyarbakır’da tüm dünyaya gür sesle ifade etti. Çözüm süreci hiçbir şekilde bir partinin ya da bir kişinin kişisel tercihlerine terk edilecek, egosunu tatmin etmeye yönlendirmeye müsait bir konu değildir. Çözüm süreci ile kardeşliğimizi baki kılacağız. Çözüm sürecinin başarıya ulaşması için elimizden ne geliyorsa onu yapmaya hazırız. Kimsenin çözüm sürecini bitirmeye gücü yetmez. Biz de, halkımız da inşallah bu çözüm sürecinin başarıya ulaşacağından eminiz ve meyvelerini şimdiden almaya başladığımız çözüm süreci yüzyılın en büyük projesidir” şeklinde konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz