Görüş Bildir

Arzakçı Adaylığını Açıkladı

Milletvekili aday adayı ve adaylık heyecanı Diyarbakır'da kendisini hissettirmeye başlarken, Abdullah Arzakçı da, 2015 genel seçimlerinde milletvekilliği için bağımsız adaylığını açıkladı.

Arzakçı Adaylığını Açıkladı

DİYARBAKIR- 2015 yılında yapılacak milletvekilliği seçimleri için siyasi partilerin aday adaylığı belirleme çalışmaları sürerken, bağımsız olarak seçime girecekler de çalışmalara başladı.

BAĞIMSIZ ADAY OLDU

 Denenmişlerin yerine yeni insanların seçilmesi gerektiğini belirten Arzakçı, “2015 seçimi geliyor. Denenmişlerin bir daha seçilmesinin bu memlekete hiçbir faydası yok. Seçilmem durumunda Diyarbakır’ı geri değil, 10 yıl ileri götüreceğim. Bunun için gerekli tüm plan ve projelerim hazır. Toplumsal kalkınma projeleri hayata geçireceğim. Gençlerimize iş imkanı sağlayacağım. Kim iktidar olursa olsun benim için fark etmez. Halkımın desteğini aldıktan sonra Diyarbakır’a her türlü yatırımın gelmesi için bedenimi taşın altına koymaya hazırım. Adaylığımı açıkladıktan sonra beni arayıp destek veren tüm hemşerilerime teşekkür ederim. Her şey Diyarbakır için sloganı ile çıktığımız bu kutsal yolculuğumuzda başarıya ulaşacağımızdan hiç şüphem yok” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi