Görüş Bildir

Borç Bıraktı!

Diyarbakır'da AK Parti kira, su ve elektrik borcunu yurttaşa bıraktı

Borç Bıraktı!
DİYARBAKIR-AK Parti Kayapınar ilçe teşkilatı 6 yıl boyunca kullandığı ilçe binasının 33 bin 751 TL elektrik, su ve kira bedelini ödemeden binayı boşalttığı iddia edildi.

                                     

AK Partinin binadan ayrılmasının ardından iş yerini kiralamak isteyen İsmail Miroğlu, ödenmeyen borçlardan dolayı iş yerini kiralayamadığını ve mağduriyet yaşadığını öne sürdü.

KİRA, SU VE ELEKTRİK BORCUNU DİHA'nın internette yer alan haberine göre, Kayapınar ilçesine bağlı Peyas Mahallesi'nde bulunan bir binanın zemin katındaki iş yerini 2008 yılında AK Partiye kiralatan İsmail Miroğlu isimli yurttaş, ilçe binasının 6-8 Ekim'de yakılmasıyla birlikte AK Parti tarafından boşaltmasının ardından burayı tekrardan kiraya vermek istedi. Ancak farklı kişilerle kira kontratı bile yapan Miroğlu, AK Partililerin ödemediği su ve elektrik faturalarınızdan dolayı yeni abonelik yaptıramadığı için burayı bir türlü kiraya vermedi. DEDAŞ ve DİSKİ ise söz konusu aboneliğe ait borçların ödenmemesinden dolayı her iki sayaca da mühür vurdu.

AK Partiler kullandığı döneme ait olan 28 bin 51 TL'lik elektrik ve su borcunu ile 5 bin 700 TL kira bedelini ödemediğini söyleyen Miroğlu iki aydır tüm girişimlerine rağmen borcunu tahsil edemedi.

'ÇALMADIĞIM KAPI KALMADI' AK Parti Kayapınar İlçe Başkanlığı'na ait ait elektrik ve su borçlarına ait borç dökümüyle mağduriyetinin giderilmesini isteyen Miroğlu, iki aydır çalmadığı kapı kalmadığını ancak borçları ödemediğini belirtti.  15 aylık elektrik borcu olan 22 bin 975 TL'lik borcu ile 5 bin 76 TL'lik su borcunun ödenmediğini belirten Miroğlu, AK Partili yetkililerin mağduriyetinin giderilmesi noktasında kendisini oyaladığını söyledi.  Miroğlu, ayrıca sözleşme kapsamında kendisine bir buçuk aylık kira bedelin de ödenmediğini belirterek, bunun da 5 bin 700 TL olduğunu aktardı.  Buarada, AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Ahmet Akyıl, borçları kabul ederek, aylardır biriken borçların hafta içi yatırılacağını söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi