Görüş Bildir

Düzce'de Acil servis önünde birbirlerine kurşun yağdırdılar!

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'nin önünde trafik kazasında yaralanan bir yakınını ziyaret ettikten sonra acil servisten çıkan Ü.C., aralarında husumet bulunan S.İ. ile karşılaştı. Kavga eden Ü.C. ve S.İ. üzerlerinde bulunan tabancalarını çıkartarak birbirlerinin üzerine kurşun yağdırdı.

Düzce'de Acil servis önünde birbirlerine kurşun yağdırdılar!


Düzce'de, aralarında husumet bulunan Ü.C. ile S.İ. hastanenin acil servisinin önünde karşılaşınca tabancalarını çekip ateşledi. S.İ. yaralanırken, Ü.C. olay yerinden kaçtı. Hastane bahçesinde bulunan bazı araçlar da kurşunların isabet etmesi sonucu hasar gördü.

OLAY NASIL YAŞANDI?

DHA'nın haberine göre; Olay bugün öğle saatlerinde, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'nin önünde yaşandı. Trafik kazasında yaralanan bir yakınını ziyaret ettikten sonra acil servisten çıkan Ü.C., aralarında husumet bulunan S.İ. ile karşılaştı. Kavga eden Ü.C. ve S.İ. üzerlerinde bulunan tabancalarını çıkartarak birbirlerinin üzerine kurşun yağdırdı. S.İ. bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralanırken, Ü.C. ise bir otomobille olay yerinden kaçtı. Silahların patladığı sırada çevredekiler korku dolu anlar yaşarken, bir tabela ile park halindeki 4 araç kurşunların isabet etmesi sonucu hasar gördü.
Yaralanan S.İ. hemen acil servise alınırken, Ü.C.'nin kaçtığı otomobil Yeni Sanayi Sitesi'nde terk edilmiş halde bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi