Hidayet Karaca çok sevinmiş!

Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca hakkında tahliye kararı verilmişti. Hidayet Karaca'nın avukatı ise Tahliye kararı ile ilgili Hidayet Karaca'yla görüştüğünü ve Hidayet Karaca'nın bu karara çok sevindiğini söyledi.

Hidayet Karaca çok sevinmiş!

HABER MERKEZİ

Samanyolu Yayın Grubu Başkanı olan Hidayet Karaca'nın avukatı olan Abdullah Şen, Hidayet Karaca ile görüştüğünü ve tahliye kararının Hidayet Karaca'yı çok sevindirdiğini dile getirdi.

ÖNEMLİ BİR KARAR              

Ajanslardan gelen habere göre; Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın avukatı olan Abdullah Şen, "Hidayet Bey'le görüştüm. Kendisi çok mutlu. Bu karar önemlidir. Gecikse dahi dünyaya bir mesaj vermesi önemlidir. Hukukun yerine gelmesi noktasında" ifadelerini kullandı.

Abdullah Şen konuşmasını şu sözlerle sürdürdü;

Bu zaten beklenen bir süreçti, burada sürpriz bir durum yok. Kamuoyu tarafından da bilinen sebeplerce hukuk askıda mı dersiniz, yok mu dersiniz? Olmayan bir şeyin eksikliğini mi konuşursunuz bunlara girmiyorum zaten uzun bir hikaye ama çok uzun bir mücadele sonrası Asliye ceza mahkemesi tarafından verilmiş bir karar var. Usulüne uygun bir karar. Herkesin hukuka uyarak gereğinin yapılmasını bekliyor Hidayet Karaca Bey. Hepinize selamları var"

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler