Kızının Nikah Memuru oldu

BDP Suriçi Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş, önceki gece nikah memuru cubesini giyerek, kızının nikahını kıydı.

Kızının Nikah Memuru oldu

Barış ve Demokrasi Partisi Surilçe Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş, kızı Özlem Demirbaş’ın nikah memurluğunu yaptı. Dün gece kıyılan nikahta Özlem ve Ali Fırat çiftinin nikah şahitliğini Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile Bağımsız Milletvekili Leyla Zana yaptı.

DEMİRBAŞ’IN MUTLU GÜNÜ

Rönesas düğün salonunda dün gece organize edilen nikah töreninde Surilçesi Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş’ın kızı Özlem Demirbaş, Damat Ali Fırat’la hayatını birleştirdi. Çiftin nikah törenine çok sayıda davetli katılırken, nikah memurluğunu gelinin babası Suriçi Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş bizat yaptı.

NİKAH ŞAHİDİ SARIGÜL

Bir süre önce oğlu PKK saflarına katılan Demirbaş’ın nikah memurluğunu yaptığı Özlem ve Ali Fırat çiftin nikah şahitliğini ise, İstanbul Şişli ilçe Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Leyla Zana, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir yaptı.

Özlem ve Ali çiftinin nikahını kalabalık bir davetli topluluğu önünde kıyan Demirbaş’ın tören sırasında heyecanlandığı görüldü. Başkan Demirbaşın, giydiği cübbesiyle mikrofonu alarak kızına ve damadına, "Hiçbir kimsenin etkisi altında kalmadan evlenmek istiyor musunuz?" sorusu sorarken gülümsedi.

DEMİRBAŞ DUYGULANDI

Demirbaş daha sonra, "Bu güzel ortamda gerçekten güzel bir anı yaşıyoruz. Bizler için güzel bir gün. Belediye Başkanı olarak tabi ki, çocuğumuzun nikahını kıymayı Allah bize nasip etti. Binlerce nikah kıydım ama bu çok farklıdır" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz