O sürücüler serbest bırakıldı!

İstanbul'dan dün sabah tatil için Yunanistan'a gitmek için yol çıkan Esen Yeşilırmak ve ortağı Abdullah Hilmi Özmelek ile Yeşilırmak'ın oğlu Mehmet Açılmış, dün Tekirdağ'ın Malkara İlçesi yakınlarında içinde bulundukları çift kabinli kamyonetin U dönüşü yapan boş tankere çarpması sonucu hayatlarını kaybetti.

O sürücüler serbest bırakıldı!

Malkara Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemesinden sonra cenazeler Malkara Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada hayatlarını kaybeden üç kişinin cenazesi bu sabah 06.00'da savcılık talimatıyla otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk gönderildi.

Kazadan yaralı kurtulan ve Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Esen Yeşilırmak'ın oğlu 17 yaşındaki Ali Açılmış ise ilk tedavisinin ardından taburcu edilerek yakınları tarafından İstanbul'a götürüldü.

SÜRÜCÜLER SERBEST                          

Kazadan sonra jandarmanın gözaltına aldığı 34 HM 4668 plakalı çift kabinli kamyonetin sürücüsü Muhsin Börklü ile 59 EP 397 plakalı boş mazot tankeri sürücü Mehmet Fıçıcı ifadelerinin akabinde serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz