Özgecan cinayetinden sonra dans eden vekil….

Mersin’in Tarsus ilçesinde canice katledilen 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın vefatının akabinde olayı dans ederek protesto gösterisi yapan CHP’li vekil Aylin Nazlıaka konuştu.

Özgecan cinayetinden sonra dans eden vekil….

 Önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sert bir şekilde eleştirmişti Aylin Nazlıaka’yı ve akabinde birçok kişi tarafından sert bir dille eleştirilen vekil duruma açıklık getirdi.

>CHP’li Vekil: "Çok talihsiz bir an oldu, ben cinayetin olduğu gün olayın vahametini anlayamamıştım" ifadelerini kullandı.

>11 Şubat 2015 günü Mersin’in Tarsus İlçesinde canice katledilen 20 yaşındaki Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın ölümünü dans edip protesto gösterisi yapan CHP’li Vekil kendini "5 yıldızlı otelde dans etmedim” diyerek savundu.

>SERT TEPKİ ALMIŞTI

>CHP’li Vekil Aylin Nazlıaka, canice katledilen Özgecan Aslan’ın ölümüne tepki göstermek için bir grup kadınla dans edip şarkılar söylemişti ve ülkedeki birçok kesim tarafından sert bir biçimde tepki almıştı.

>Habertürk'e açıklama yapan CHP’li Vekil Nazlıaka, neden dans ettiğini de şu ifadelerle belirtti: "Çok talihsiz bir an oldu, ben cinayetin olduğu gün olayın vahametini anlayamamıştım"

>CHP’li Vekil şöyle devam etti konuşmasına;

>“Bugün kimi cenazelerde de ölen kişinin alkışlarla uğurlandığını görüyoruz. O alkış da sevinçli bir alkış değildir. Kadın cinayetlerini dans ederek protesto etmek aynı zamanda kadına şiddet uygulayanlara yönelik bir tepki şeklidir” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz