Görüş Bildir

Prof. Dr. Işıl berat Barlan'ın ölüm anı kameralarda

14 Nisan Salı Günü Kuzguncuk’ta, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Alerji İmmünoloji Bilim Dalı Başkanı olan Prof. Dr. Işıl Berat Barlan’ın cesedi denizde bulunmuştu. İşte o Prof. Işıl Berat Barlan’ın ölüm anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Prof. Dr. Işıl berat Barlan'ın ölüm anı kameralarda

14 Nisan Salı günü Kuzguncuk'ta, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Alerji-İmmünoloji Bilim Dalı Başkanı Prof Dr. Işıl Berat Barlan'ın cesedi denizde bulunmuştu.  Bir gün önce otomobiliyle duvara çarptıktan sonra kaza yerinden ayrılan, sırra kadem basarcasına ortadan kaybolan Işıl Berat Barlan'ın ölümü güvenlik kameralarına yansıdı.

IŞIL BERAT BARLAN İNTİHAR MI ETTİ?

DHA’nın haberine göre; Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde bir yalının yanında sırt çantasıyla görülen Işıl Berat Barlan’ın saat 20.50’de denize doğru yürüdüğü, 20.51’de ise yine denizden uzaklaşırken aynı yerden bir dakika sonra tekrar denize yöneldiği görülüyor. Bir süre deniz kıyısında oyalanan Işıl Berat Barlan’ın daha sonra 21.25’de kendisini denize attığı anlaşıldı.

DENİZİN İÇİNDE GÖRÜNTÜLENDİ

21.28’de Işıl Berat Barlan’ın yalı kenarında yüzerek kıyıya doğru geldiği yine görüntülerde görüldü. Denizin sığ olduğu bölümde yaklaşık 1 dakika kalan Işıl Berat Barlan’ın bazen sırt üstü bazen de yüz üstü dönerek yüzdüğü tespit edildi. Güvenlik kamerasının saatinin 21.33’ü gösterdiği anda Işıl Berat Barlan’ın açılarak kameranın görüş açısından çıktığı tespit edildi..

Olayla ilgili yapılan soruşturmada Prof. Dr. Işıl Berat Barlan’ın intihar için denize iki kez atladığı anlaşıldı. İlk atlayışında kısa süre içinde kıyıya geri çıkan ve bir süre kıyıda bekleyen Işıl Berat Barlan’ın bir süre sonra tekrar atladığı ve bu kez dışarı çıkmadığı belirtildi.

KAZAYI BİLEREK Mİ YAPTI             

Ayrıca Polis, soruşturmasında Prof Dr. Işıl Berat Barlan’ın arabasıyla bilerek duvara çarpıp kaza yapmış olabileceği de bildirildi. Bu kazayı hava yastıklarının açılması sonucu neredeyse hiç yara almadan atlatan Barlan’ın daha sonra intihar etmek için denize yöneldiği düşüncesi üzerinde duruluyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi