Görüş Bildir

Siyaset akademisi mezun verdi!

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Diyarbakır İl Başkanlığı'nca düzenlenen siyaset akademisinin ilk mezunları yapılan törenle sertifikalarını aldı.

Siyaset akademisi mezun verdi!

 DBP Diyarbakır İl Başkanlığı'nca düzenlenen siyaset akademisi ilk mezunlarını verdi. Akademide başarı gösterenler sertifikalarını düzenlenen törenle aldı. DBP Diyarbakır İl Başkanlığı binasından düzenlenen sertifika törenine, DBP Eşbaşkanı Emine Ayna, İl Başkanı Ali Şimşek, Hafize İpek, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

>SERTİFİKA ALDILAR

>Sertifika töreninde konuşan DBP Eşbaşkanı Emine Ayna, siyaset akademisinin sonuca ve sonuç almanın moralini yaşattığını söyledi. Ayna, "Bu anlamda bugün burada bir eğitim devresini bitirdik. Ortaya çıkardığımız başarıyı belgelemek ve ortaklaşmak için bir araya geldik. Her eğitim devresi bir direnişin adını almaktadır. Özgürlük mücadelesinde hayatını ortaya koyan bir şehidin, adını alıyor. Her eğitim devresinin ağırlığı ismini taşıyanlara ilişkin bizlere birer sorumluluk yüklemektedir. Özgür bir geleceği yaratmanın mücadelesini yürüten ve bu uğurda canını verenlere atfedilmektedir. Ufuk açıklığımızı çalışma alanlarımıza taşıyacağız. Özgür bir geleceği yaratmak istiyoruz" dedi.

>Program, siyaset akademisini başarı ile bitirenlere sertifikalarının verilmesi ile sona erdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi