Görüş Bildir

Tokat'ta Eşi ve yanındaki akrabasını av tüfeğiyle öldürdü!

Tokat’ta Çalca köyünde yaşayan Halit Korkmaz isimli vatandaş akşam saatlerinde tarlaya çalışmaya gitmişti. Eşi ve akrabası olan Nazım Korkmaz ile bir araya geldi. Nedeni bilinmeyen bir şekilde hem eşini hem de akrabasını av tüfeğiyle öldürdü.

Tokat'ta Eşi ve yanındaki akrabasını av tüfeğiyle öldürdü!

Tokat’ın Niksar ilçesinde 38 yaşındaki Halit Korkmaz, tarlada birlikte çalıştığı 2 çocuğunun annesi 32 yaşındaki Aysel Korkmaz ve akrabası 37 yaşındaki Nazım Korkmaz'ı av tüfeğiyle vurup öldürdü.

Niksar ilçesine 35 kilometre uzaklıkta bulunan Çalca Köyü'nde yaşayan Halit Korkmaz, akşam saatlerine doğru kendilerine ait olan tarlaya çalışmak için gitti. Tarlada çalışan eşi Aysel Korkmaz ve akrabaları olan 3 çocuk babası Nazım Korkmaz ile bir araya gelen Halit Korkmaz, henüz bilinmeyen sebepten dolayı yanında getirdiği ruhsatlı av tüfeği ile ateş etti. Açılan ateş sonrası eşi Aysel Korkmaz, olay yerine hayatını kaybederken, Nazım Korkmaz ağır yaralandı. Olay sonrası köy muhtarı Halil Kaya'yı arayarak, 'Tarlada iki cenaze var, kaldırın' diyen Halit Korkmaz, tüfeği yanına alıp, olay yerinden kaçtı. Köy muhtarı Halil Kaya’nın haber vermesinin ardından yaralı Nazım Korkmaz ambulansla Niksar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Nazım Korkmaz hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Her iki ceset otopsi için aynı hastanenin morguna konuldu. Jandarma ekipleri kaçan Halit Korkmaz'ın yakalanması için operasyon başlattı.

Fatih YILMAZ/ TOKAT, (DHA)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi