Yılmaz'ın acı günü

Bingöl Devlet Hastanesi'nde solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gören Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın ağabeyi Cemal Yılmaz kurtarılamadı. Cemal Yılmaz'ın cenazesi dün gece kardeşi Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın da katılımıyla aile mezarlığında defnedildi.

Yılmaz'ın acı günü

DİYARBAKIR- Avusturya'da uzun süre bir otomotiv şirketinde çalıştıktan sonra kansere yakalanan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın ağabeyi Cemal Yılmaz 1.5 yıldan bu yana Türkiye'deki çeşitli hastanelerde tedavi gördükten sonra memleketi Bingöl'e getirilerek Devlet Hastanesi'nde tedavisine yatırıldı. Evli ve 2 çocuk babası Cemal Yılmaz, dün saat 21.30'da solunum yolu yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi.

BAKAN YILMAZ'IN ACISI

Ağabeyinin öldüğü haberini alan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, uçakla Muş'a oradan da karayolu ile dün gece Bingöl'e geldi. Selahaddin Eyyübi Camii'nde cenaze namazı kılınan Cemal Yılmaz, saat 23.00'da Düzağaç Asri Mezarlığı'nda defnedildi. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın yanı sıra anne Saadet Yılmaz da cenazeye katılarak uzun süre gözyaşı döktü.

SÖZ'DEN BAŞSAĞLIĞI

Söz yayın grubu olarak, Merhum Cemal Yılmaz'a Allah'tan rahmet, Yımaz ailesinin acısını paylaşıyor, kendilerine ve sevenlerine de başsağlığı diliyoruz.

Kaynak: Diyarbakır Söz