Görüş Bildir

Yürek burkan kaza: Zap suyuna yuvarlandılar!

Hakkari’de bu sabah saatlerinde yürekleri acıtan, insanın tüyünü ürperten bir trafik kazası yaşandı. Oğul köyü mevkiinde içerisinde 4 kişinin olduğu araba Zap Suyuna yuvarlanırken, iki kişi akıntıya kapılıp kayıplara karıştı.

Yürek burkan kaza: Zap suyuna yuvarlandılar!

Hakkari’nin Oğul köyü yakınlarında içinde dört kişinin bulunduğu aracın Zap suyuna yuvarlanması sonucu 2 kişi akıntıya kapılarak kayboldu.

İha’nın haberine göre; Kaza, bu sabah saatlerinde Hakkari-Çukurca karayolunun Oğul köyü mevkiinde yaşandı. Şırnak’ın Silopi ilçesinden akraba ziyaretinden dönen ve içinde 4 kişinin bulunduğu araba, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı ve Zap suyuna yuvarlandı. Arabada bulunan Kamuran Adıyaman ve Sadik Berk adlı kişiler kendi imkânlarıyla sudan çıkmayı başardı. Ancak ne var ki 45 yaşındaki Enver Adıyaman ve 40 yaşındaki Sekvan Adıyaman Zap suyuna kapılarak kayıplara karıştı. Kazayı haber alan aileler ise sabah saatlerinde Zap suyu kenarına gitti. Kaybolan iki kişinin bulunması için bölgeye İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İtfaiye ve Jandarma ekipleri gönderildi. Hakkari merkez ve çevre köylerde de çok sayıda vatandaş olay yerine giderek arama çalışmalarına katıldı.

Yaralı olarak kendi imkanları ile kurtulan iki kişinin de Hakkari Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Fenalık geçiren kayıp yakınlarını teselli için vatandaşlar büyük çaba harcayarak Zap suyuna yaklaşmasına izin vermediler.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi