İnadına Aşk 9. Son Bölüm - İşte şimdi yandılar

Fox TV’nin aşk sarmalı yaz dizisi İnadına Aşk 9. Son Bölüm yayında ve izleyebilirsiniz. İnadına Aşk son bölümü izleyicilerini ekrana kilitledi bir kez daha. “İnadına Aşk 9. Son Bölüm İzle” diye Google’da aramalar başladı bile. İnadına Aşk 9. Bölüm’de neler oldu ve İnadına Aşk 9. Son bölüm tek parça izleme fırsatı…

İnadına Aşk 9. Son Bölüm - İşte şimdi yandılar

 

İnadına Aşk 9. Son Bölümü reyting birincisi olmaya aday. Çünkü karşısında herhangi bir rakip de yok. Güneşin Kızları dizisinin yayın günü değiştiği ve diğer kanallarda dizi olmadığı için, İnadına Aşk son bölümüyle reyting birincisi olabilir. Peki İnadına Aşk 9. Bölüm’de neler oldu?

İNADINA AŞK 9. SON BÖLÜM’DE NELER OLDU?

İnadına Aşk 9. Bölümünde; Toprak ve süslü eşi Leyla büyük bir kavgaya tutuştu. Çınar abisini sakinleştirmek ve Leyla’nın peşinden gitmesi gerektiğini söyledi. Leyla soluğu Defne’nin kapısında aldı. “Defne aç kapıyı çok kötüyüm” diyerek Defne’nin kapıyı açmasını istedi. O esnada Yalın da Defne’nin evindeydi. Leyla kapı açılır açılmaz Defne’ye sarıldı karşısında Yalın’ı görünce şoke oldu. Hemen ardından Toprak ve Çınar’da geldi. İnadına Aşk 9. Son bölüm orada bitti. Ortalık iyice karışacağa benziyor.

İNADINA AŞK 9. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Diyarbakır Söz