Acil Aşk Aranıyor 16. bölüm (Nisan yaptı yapacağını!)

Acil Aşk Aranıyor 16. bölümde Berzan'ın Ayla'ya evlilik teklfini nasıl yapacağı konusunu Nisan üstlenince birbirinden komik olaylar peşpeşe gelir. Acil Aşk Aranıyor 16. bölümle ilgili detaylar haberimizde...

Acil Aşk Aranıyor 16. bölüm (Nisan yaptı yapacağını!)

Pazar akşamlarının eğlenceli dizisi Acil Aşk Aranıyor 16. bölümüyle izleyiciye keyifli bir akşam yaşattı. Başrollerini Serhat Teoman ve Duygu Yetiş'in paylaştığı başarılı romantik komedi dizisi Acil Aşk Aranıyor kahkaha fırtınası estirmeye devam ediyor.

Berdan'ın evlilik teklifinin fiyaskoyla sonuçlanması Sinan'ın aklını başına getirir ve o da Nisan'a romantik bir evlenme teklifi planları yapmaya başlar.

ACİL AŞK ARANIYOR 16. BÖLÜMÜ İZLEME İÇİN TIKLAYIN

16. bölüm özeti

Nisan kendisini kaçıran Yaralı Yüzlü Adamın elinden Abidin sayesinde kurtulur. Artık Sinan’la arasında bir engel kalmamıştır. Nisan, Berzan’ın Ayla’ya evlenme teklif edeceğini öğrenince büyük bir planlama içine girer. Sinan’ı da bu romantik koşuşturmanın içine sürükleyecektir. Ayla Berzan’ın kendisine evlenme teklifi edeceğini tesadüfen öğrenir. Sürekli bu anı bekler, giyinir süslenir. Berzan için ortam hazırlamaya çalışır. En sonunda Berzan’dan beklediği ilgiyi bir türlü göremeyince umudunu yavaş yavaş kaybedecektir. Abidin, Berzan’ın evlenme teklifi organizasyonunun kendi restoranında yapılması için Nisan’ı ikna eder. Yardım edeyim derken yine her şeyi eline yüzüne bulaştıracak, aksilikler peşini bırakmayacaktır.

ACİL AŞK ARANIYOR 17. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler