Acil Aşk Aranıyor 16. bölüm fragmanı (Sinan'la Nisan evleniyor) -

Acil Aşk Aranıyor dizisinin sevimli ve sakar doktoru Nisan'la aynı hastanede beraber çalıştığı doktor Sinan sonunda evleniyor mu? Acil Aşk Aranıyor 16. bölümle ilgili detaylar haberimizde...

Acil Aşk Aranıyor 16. bölüm fragmanı (Sinan'la Nisan evleniyor) -

Pazar akşamlarının eğlenceli dizisi Acil Aşk Aranıyor 16. bölümünde yine kahkaha bombardımanı var. Nisan'ın sakarlıklarına Abidin de katılınca izleyiciyi gülme krizine sokan Acil Aşk ARanıyor 16. bölümünde romantizm dolu anlar seyirciyi bekliyor.

ACİL AŞK ARANIYOR 16. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

16. BÖLÜM ÖZETİ

Nisan kendisini kaçıran Yaralı Yüzlü Adamın elinden Abidin sayesinde kurtulur. Artık Sinan’la arasında bir engel kalmamıştır. Nisan, Berzan’ın Ayla’ya evlenme teklif edeceğini öğrenince büyük bir planlama içine girer. Sinan’ı da bu romantik koşuşturmanın içine sürükleyecektir.

Ayla Berzan’ın kendisine evlenme teklifi edeceğini tesadüfen öğrenir. Sürekli bu anı bekler, giyinir süslenir. Berzan için ortam hazırlamaya çalışır. En sonunda Berzan’dan beklediği ilgiyi bir türlü göremeyince umudunu yavaş yavaş kaybedecektir. Abidin, Berzan’ın evlenme teklifi organizasyonunun kendi restoranında yapılması için Nisan’ı ikna eder. Yardım edeyim derken yine her şeyi eline yüzüne bulaştıracak, aksilikler peşini bırakmayacaktır.

Yönetmen koltuğunda Barış Kırımşelioğlu’nun oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı dizinin süpervizörlüğünü ise, Merve Girgin üstleniyor.

“Acil Aşk Aranıyor”, yolları bir hastanenin acil servisinde kesişen iki doktorun, Nisan ile Sinan’ın, eğlenceli ve çekişmeli aşk hikayesini konu ediyor. Kaderin görünmez iplerle birbirine bağladığı Nisan ve Sinan, bazı tatsız tesadüflerle, önce komşu olduklarını, sonra da aynı hastanede birlikte çalışacaklarını öğrenirler...

Kahramanlarımız bir yandan birbirinden ilginç vakaların altından kalkarak hayat kurtarmaya çalışırken, bir yandan da tatlı sert çekişmeleriyle,  hem güldürecek hem de romantizm rüzgarları estirecek!

Kaynak: Diyarbakır Söz