Acun Ilıcalı Merve'yi görüntülerle yıktı!

Bir zamanlar Survivor’un yarışmacısı olan Merve Büyüksaraç, Survivor hakkında yaptığı şok açıklamara dayanamayan Acun Ilıcalı canlı yayında patladı ve takdiri halka bıraktı. Acun Ilıcalı Merve Büyüksaraç'ı kendi görüntüleriyle yıktı.

Acun Ilıcalı Merve'yi görüntülerle yıktı!

Acun Ilıcalı'dan Merve Büyüksaraç'a şok gönderme! "Survivor"da yarışmacılara yemek verildiğini ve kendisinin montajla kötü gösterildiğini iddia eden Merve Büyüksaraç ile Acun Ilıcalı arasındaki gerilim 2012 yılına uzanıyor.

Acun Ilıcalı'nın "Merve bana ve ekibime iftira attı. Sen kimsin ki seni kötü göstereceğim? Ona çok büyük bir ders vereceğim" demişti.

Ilıcalı, olaydan sonra Büyüksaraç'a 500 Bin liralık rekor tazminat davası açmıştı. Açılan dava henüz sonuçlanmamışken Acun Ilıcalı dün akşam canlı yayınlanan Suvivor All Star yarı finalde Merve Büyüksaraç'a yarıştığı dönem ki açlık ile ilgili konuşmalarını içeren videolarıyla cevap verdi.

Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklama şu şekilde...

 "Biz zaten kimseye yarışmacıları ölümüne aç bırakıyoruz diye bir şey demedik ama siz de görüyorsunuz ki yarışmacılar program boyunca 20-25 kilo kaybı yaşıyor." diyerek tepkisini gösterdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz