Esra Erol şok hamleyle TV8'e geçti!

Muhabirlikten Medya patronluğuna adım adım yükselen Acun Ilıcalı’nın TV8’i fenomen yapma yolunda kararlı olduğunu biliyorduk. Önce kendi programlarını TV8’e taşıyan Ilıcalı, daha sonra Bu Tarz Benim’i transfer ederek İşte Benim Stilim diye yayınlamaya başlamıştı. Ancak bu kez öyle bir tranfer yaptı ki helal olsun dedirtecek cinsten. Acun Ilıcalı'nın yeni transferi ise Esra Erol. Esra Erol artık TV8'de

Esra Erol şok hamleyle TV8'e geçti!

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’i şu sıralar tek başına Survivor All Star sırtlıyor. Tabii ki Acun Ilıcalı bunun farkında. Acun Ilıcalı gün be gün TV8’i yeniliyor, yeni programlar yapıyor. Çünkü hedefi TV8’i reyting zirvesinden indirmemek. Lakin Acun Ilıcalı bu kez öyle bir tranfere imza attı ki magazin gündeminin birinci sırasına yerleşmeyi başardı. Acun Fox TV’den ekranlarımıza konuk olan Esra Erol’un evlilik programını TV8’e transfer etti. İşte ayrıntılar..

Gündüz kuşağının reyting fenomeni ve en çok izlenen programı Esra Erol, FOX TV ekranlarında yayınlanıyordu ancak artık TV8 ekranlarında karşımıza çıkacak. Sadece kanal değişikliği için 5 milyon Lira tazminat ödemesi yapıldığı iddia ediliyor. Ancak Esra Erol’un Acun Ilıcalı’dan ne kadar alacağı ise belli değil.

Kaynak: Diyarbakır Söz