Görüş Bildir

Survivor All Star artık haftada 6 gün var! (Evimize yerleşti)

Survivor All Star, rakiplerine bir yenisini daha ekledi. Haftada 5 gün yayınlanan Survivor All Star artık 6 gün yayınlanacak. İşte Acun Ilıcalı’nın bu hamlesi reytinglerde yine zirvede kalmak istemesine yorumlandı. Bundan böyle Perşembe günleri de yayınlanacak olan Survivor All Star’ın Kurtlar Vadisi Pusu ile arasındaki reyting rekabeti en merak edilen konular arasında.

Survivor All Star artık haftada 6 gün var! (Evimize yerleşti)

Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri TV8’i tek başına reytinglerin en tepesinde tutan vor All Star’ın yayın gününü Ilıcalı 6’ya çıkardı. Yayınlandığı tüm günlerden sadece Pazartesi günü Star TV’nin parça dizisinin gerisinde kalan Survivor’ın Perşembe günleri de yayınlanacak olması en önemli rakibi ar Vadisi Pusu’ya nasıl bir etki yapacağı merak konusu.

Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’in Maral ‘En Güzel Hikayem’ dizisinin sezon finali yapmasının sonrasında boşta kalan Perşembe gününü Survivor All Star ile doldurulmuş olundu. Survivor All Star, ekrana geldiği 4 günde reyting listesinin en tepesini süslüyor. Ancak Survivor’ın artık Perşembe günü de yayınlanacak olmasıyla birlikte Kanal D’nin efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu ile arasında rekabet başlayacak ve bu rekabetin nasıl sonuçlanacağı merak konusu.

Haziran ayı sonunda Kıbrıs’ta gerçekleşecek olan büyük finalle ekranlara bu sezonluk veda edecek olan Survivor All Star bundan böyle haftanın 6 günü ekranda olacak. Survivor All Star ilk yayınlanmaya başladığında ise haftada 3 gün yayınlanıyordu. Survivor All Star yeni bölümleriyle cumartesi, pazar, pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe 20.00′de TV8′de yine.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi