Görüş Bildir

Adı Mutluluk 3. bölüm (Batu'ya ikinci şans?) -

Gençlerin yeni fenomeni olan Adı Mutluluk 3. bölümüyle yine heyecan fırtınası yarattı. Adı Mutluluk 3. bölümüyle yine izleyiciyi ekrana kilitleti. Adı Mutluluk 3. bölümle ilgili detaylar haberimizde...

Adı Mutluluk 3. bölüm (Batu'ya ikinci şans?) -

Fox Tv'nin yeni sezon yaz dizilerinden Adı Mutluluk kısa sürede kendisinde geniş bir hayran kitlesi yarattı bile. Batu'yla Kumsal'ın bazen tatlı bazen dram yüklü atışmaları televizyon izleyicileri arasında dilden dile dolaşmaya başladı bile.

Adı Mutluluk 3. bölümde Kumsal, Batu, Eren ve Dolunay arasındaki entrika savaşları tam gaz devam ediyor. Dolunay, Kumsal'ı rezil etmek için korkunç bir plan yapar ancak kendisinin başına geleceklerden de habersizdir.

ADI MUTLULUK 3. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

                                       ADI MUTLULUK 3. BÖLÜM ÖZETİ

Adı Mutluluk yeni bölümünde Kumsal ile Dolunay ve Batu ile Eren arasındaki sürtüşme daha belirgin bir hale gelecek. Öyle ki bu sürtüşme sürpriz bir işbirliğine bile neden olacak. Eren, Batu ile uğraşmayı sürdürken Eren, önce Dolunay ile barışmış gibi yapacak ama aslında onu fena bir tuzağa düşürecek. Sevdiği adamı Kumsal'a kaptırma korkusu yaşayan Dolunay ise Kumsal'ı tüm üniversiteye rezil edecek bir hamle yapacak. Adı Mutluluk 3. bölümüne asıl damga vuran olay ise iki baskın karakter Eren ve Batu'nun araba yarışı sahnesi olacak. Peki, bu yarışın sonunda kim ne kazanacak?

ADI MUTLULUK 4. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ADI MUTLULUK KONUSU

Adı Mutluluk; İzmir'de, yaşayan farklı karakter de, kültür de iki insanın, İstanbul'a, gitmek için can atan iki insanın hikayesini anlatıyor. Batu ve Kumsal'ın rastlantısal tanışmaları, ikilinin yeni bir hayata başlamasına neden olur. Zenginlik içinde büyüyen Kumsal ve annesinden başka kimsesi olmayan Batu'nun hayallerini ele alan Adı Mutluluk, İzmir'de başlayan İstanbul'da devam eden bir aşkın kimi zaman duygusal kimi zamansa renkli anlarını anlatıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi