Ali Ağaoğlu'ndan zenginlik gösterisi! Bodrum çok ta pahalı değilmiş

Türkiye’nin en zengin iş adamlarından biri olan Ali Ağaoğlu tatil yaptığı Bodrum’da fiyatların pahalılığı ile ilgili sorulan soruya “çok pahalı değil” diyerek yine zenginliğini konuşturdu. Ali Ağaoğlu Bodrum'u değerlendirdi: Çok da pahalı değil canım!

Ali Ağaoğlu'ndan zenginlik gösterisi! Bodrum çok ta pahalı değilmiş

Ali Ağaoğlu, Bodrum’daki mekanlarda gereksiz pahalılığın olduğu şeklindeki haberlerin hatırlatılmasıyla “Özel hizmet alan parasını ödeyecek. İyi iyi çok pahalı değil” diye konuşurken, yatlarıyla yaptığı gövde gösterisiyle ilgili soruya ise “Teknelerin orada olması tesadüftü. Hepsinde misafirim vardı” cevabını verdi.

Üç ayrı yatıyla Cennet Koyu’nda adeta gövde gösterisi yaparak eleştiri oklarının hedefi olan Ali Ağaoğlu Nişantaşı’ndaydı.

Üç koruması ve beraberindeki kalabalık grupla mekandan çıkan Ağaoğlu’nun elindeki Vertu telefonu dikkat çekti. Halen akıllı telefon yerine oldukça pahalı olan Vertu telefon kullanmayı tercih eden işadamı, Bodrum tatilinin iyi geçtiğini belirtti.

Şirket yöneticisi arkadaşları ve oğluyla bir kafede yemek yiyen işadamı Ali Ağaoğlu, mavi gömleği ve aynı renkteki pantolonuyla dikkat çekti.

Kaynak: Uçankuş

Kaynak: Diyarbakır Söz