Görüş Bildir

Ali Sunal ve Hatice Şendil’den Hayat Öpücüğü

Maceradan ve hastalıktan ölesiye korkan Metin ile yaşam dolu Hayat'ın aşk öyküsünü konu alan romantik komedi "Hayat Öpücüğü", bugün seyirciyle buluşuyor. Şenol Sönmez'in yönettiği, başrolü Ali Sunal ve Hatice Şendil'in paylaştığı BKM yapımı film için önceki akşam Zorlu Center'da özel bir gösterim düzenlendi. Gece, ünlü isimleri bir araya getirdi.

Ali Sunal ve Hatice Şendil’den Hayat Öpücüğü

GALAYA ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Gösterime katılanlar arasında Özcan Deniz, Gül Sunal, Ezo Sunal, Ozan Güven, Didem-Erkan Petekkaya, Defne Samyeli-Emre Alkin, Pınar Altuğ-Yağmur Atacan, Mithat Can Özer, Ece Uslu, Ayşen Gruda, Burcu Biricik, Doğa Rutkay, Gürgen Öz, Erdem Yener, Güzin-Erdal Özyağcılar, Burak Hakkı, Tarık Ünlüoğlu, Perran Kutman-Koral Sarıtaş ve Seda Bakan da vardı.

HATİCE ŞENDİL’İN İLK SİNEMA FİLMİ

Film ekibi, gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Metin karakterini canlandıran Ali Sunal, "Bu bir aşk hikâyesi. Nasıl ki aşk içinde neşeyi, hüznü, romantizmi barındırıyorsa, bu filmde de hepsi var. İzleyenler, filmde kendi ilişkilerinden de bir şeyler bulacaklar" dedi.

İlk kez bir sinema filminde rol alan Hatice Şendil de "İlk göz ağrım" dediği "Hayat Öpücüğü" için şunları söyledi: "Seyirci bugüne dek beni hep benzer rollerde gördü. Bu film, ilk sinema filmim olması dışında, Hatice'yi tam olarak anlamaları ve tanımaları adına da önemli. Bu film, Hatice'yi özgür kılan, hapsolduğu yerden çıkaran bir film. O yüzden hayatımdaki yeri çok önemli."

"Hayat Öpücüğü", izleyenlerden tam not aldı. AVM'nin VIP katında ağırlanan konuklar, gösterimin ardından Morini Teras'ta gerçekleşen partide eğlendi.

DEFNE SAMYELİ: “FIRSAT BULURSAM EVLENİRİM”

Geceye sevgilisi Emre Alkin'le gelen Defne Samyeli, renkli ayakkabılarıyla dikkat çekti. "Kurtlar Vadisi Pusu"nun kadrosuna dâhil olan Samyeli, diziyle ilgili sorular üzerine "Çocukluğumdan beri hayal ettiğim bir roldü. Karşıma çıkınca hemen kabul ettim" dedi. Samyeli, evlilik hakkındaki sorulara da "Şu an ikimiz de yoğun çalışıyoruz. İşlerden fırsat bulduğumuz zaman evlenmeyi düşünüyoruz" yanıtını verdi. Alkin ise "Defne Hanım ne derse odur" demekle yetindi.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi