Görüş Bildir

Ali Sunal Kemal Sunal'i bu mesajla andı!

Türk cinemasının büyük üstadı Kemal Sunal’ın bugün aramızdan ayrılışının 15. Yılı. Büyük üstadın oğlu ve Show TV’nin yayınladığı Güldür Güldür programının olmazsa olmazı Ali Sunal’in babasının ölüm yılı dolayısıyla sosyal medya platformu üzerinden yaptığı paylaşımla tüm Türkiye’yi göz yaşlarına boğdu.

Ali Sunal Kemal Sunal'i bu mesajla andı!

Türk cinemasının büyük üstadı Kemal  Sunal’ın bugün aramızdan ayrılışının 15. Yılı.Büyük üstadın oğlu ve Show TV’nin yayınladığı Güldür Güldür programının olmazsa olmazı Ali Sunal’in babasının ölüm yılı dolayısıyla sosyal medya platformu üzerinden  yaptığı paylaşımla tüm Türkiye’yi göz yaşlarına boğdu.

Ali Sunal babası büyük usta Kemal Sunal için yaptığı paylaşım şu şekilde…

" 15 yıl oldu sen gideli... Ama hala insanların yüzlerinden gülümsemeyi eksik etmiyorsun hala senle mutlu oluyorlar ve hiç gitmemişsin gibi sahip çıkıyor yaşatıyor unutmuyor unutturmuyor sevenlerin seni sanki hiç gitmemişsin gibi... Arkanda kocaman bir aile bıraktın bize. O kadar büyük bir sevgi ve özlemle her an seni anıyoruzki inşallah görüyorsundur bu fazlasıyla hakettiğin sevgiyi... Çok seviyoruz çok özlüyoruz canım BABAM.." dedi ve tüm Türkiye gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi