Görüş Bildir

Ali Uçar Beyaz Show'da gönülleri kazandı

Dev sosyal medya platformu olan Facebook kullanıcısı bir vatandaş üç gün önce İzmir’de yaşayan 28 yaşındaki Ali Uçar’ın metroda Kitap okuyor halde çektiği fotoğrafını paylaşmıştı. Fotoğrafın altına da alaycı şekilde “Kendini yırtan izban kekosu” diye de not yazan vatandaşa tepki üstüne tepki yağarken, Ali Uçar Türkiye insanının gönlünde taht kurmayı başarmıştı. İşte o Ali Uçar dün Beyaz Show’a katıldı ve bir kez daha gönüllerde yer edindi.

Ali Uçar Beyaz Show'da gönülleri kazandı

Bir Facebook kullanıcısının, Ali Uçar’ın İzmir metrosunda kitap okurken çektiği fotoğrafı Facebook’ta paylaşarak altına “Entel olcam, kız tavlıyacam diye kendini yırtan İzban kekosu, terliklerine bayıldım” diye de not yazmıştı. 28 yaşında olan Ali Uçar o gün sosyal medyada insanlık dersi vermişti.

ALİ UÇAR GÖNÜLLERİ KAZANDI

İşte o Ali Uçar dün Beyaz Show’a katıldı ve insanlık dersi vermeye orada da devam etti. Beyaz Show’da Beyazıt Öztürk’ün bize kendini biraz anlatır mısın dedikten sonra hayatını anlatan Ali Uçar bir kez daha gönüllerde taht kurdu.

Beyaz Show’da konuşan Ali Uçar’ın heyecanlı olduğu gözlendi. Ali Uçar doğma büyüme İzmirli olup aslen Mardinli olduğunu söyleyerek sözlerine başladı.

İŞTE ALİ UÇAR’IN HAYATI                          

“3 Erkek kardeşiz, Ben 5 yaşındayken ve en küçük kardeşim bebekken babam ve annem ayrıldı, babam ukraynaya gitti bir daha hiç görmedim” diyen Ali Uçar’ın okulu nasıl bıraktığını anlatmasıyla tüm Türkiye derinden üzüntüye boğuldu.

Ortaokulu nasıl bıraktığını Ali Uçar şöyle anlattı;

“Defterim vardı, Kitabım yoktu, ortaokul elbisem yoktu utanırdım. Her seferinde öğretmenimi atlatırdım yarın alacağız haftaya alacağız derdim. Böyle geçti okul hayatım ama hiç bir zaman okumayı asla bırakmadım her zaman okudum her zaman yanımda kitap barındırdım. Paramın yettiğince kitap almaya, kütüphaneye gitmeye, öğrenmeye hayattan kopmamaya hep bir şeyler öğrenmeye çalıştım bu şekilde yaşadım”

Ali Uçar’ın bu konuşması üzerine stüdyoda alkış tufanı koptu.

ALİ UÇAR BEYAZ SHOW İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi