Aşk Yeniden 12. Bölüm Fragmanı - Zeynep depresyonda!

Başrollerini güzel oyuncu Özge Özpirinççi ile yakışıklı oyuncu Buğra Gülsoy’un paylaştığı Romantik Komedi dizisi Aşk Yeniden fenomen olma yolunda ilerliyor. 11. Bölüm sonrasında Aşk Yeniden 12. Bölüm ile 28 Nisan Salı akşamı (bu akşam) ekranlarımıza konuk olacak. Aşk Yeniden 12. Bölümüyle yine hayranlarına müthiş bir akşam yaşatacak.. Aşk Yeniden 12. Bölüm Fragmanı İzle.

Aşk Yeniden 12. Bölüm Fragmanı - Zeynep depresyonda!

EMRE ATEŞ

28 Nisan Salı akşamı Fox TV’nin fenomen romantik komedi dizisi Aşk Yeniden 12. Bölüm ile hayranlarına kahkaha ve heyecan dolu bir bölüm izletmeye geliyor.. İşte Aşk Yeniden 12. Bölüm Fragmanı ile ilgili ayrıntılar…

AŞK YENİDEN 11. BÖLÜM'DE NELER YAŞANMIŞTI?

Zeynep kendi ayakları üzerinde durma isteğiyle bir karar almıştı. Ancak Zeynep’in bu adımı hüsranla sonuçlanmış ve işe başladığı Ergüler Holding’i daha ilk işinde ciddi bir zarara uğratmıştı. Zeynep ise durumu düzeltmek ve işleri Holding lehine tekrardan çevirmeye çalışmıştı.

AŞK YENİDEN 11 BÖLÜM İZLE

Başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı ve yayınlandığı ilk günden bu yana izleyici kitlesini artıran Aşk Yeniden 12.bölümü ile bu akşam ekranlarımıza konuk olacak.

AŞK YENİDEN 12. BÖLÜM’DE NELER OLACAK?

Zeynep kendi ayakları üstünde durmak için iş girişiminin hüsranla sonuçlanması yüzünden, depresyona giriyor… Fatih ise onu depresyondan kurtarmak ve Zeynep’i mutlu etmek için çeşitli planlar yapıyor. Şevket’in teşviğiyle Zeynep kendine geliyor ve baba mesleğini sürdürmeye ikna olur. İşte Aşk Yeniden 12. Bölüm Fragmanı ayrıntısıyla…

AŞK YENİDEN 12. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz