Görüş Bildir

Aşk Zamanı bu akşam başlıyor -

ATV’nin yeni sezon bombalarından Aşk Zamanı bu akşam görücüye çıkıyor. Geniş kadrosu ve konusuyla şimdiden adından söz ettirmeyi başaran Aşk Zamanı’nda emekli bir kabadayı ve onu dinlemeyen kızlarının hikayesi anlatılıyor.

Aşk Zamanı bu akşam başlıyor -

Başrollerini Yavuz Bingöl, Deniz Uğur, Ali Ersan Duru, Bekir Aksoy, Burcu Binici ve Nihan Balyalı’nın paylaştıkları Aşk Zamanı bu akşam ilk bölümüyle ekranlara geliyor.

Herşeyden tövbe ederek bir kasabaya yerleşen bir kabadayı ve onun söz dinlemeyen beş kızının hikayesinin anlatıldığı dizi başarılı kadrosuyla da dikkat çekiyor.

AŞK ZAMANI 1. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

REYHAN (DENİZ UĞUR)

Genç kadın, kasabanın güzeller güzeli belediye başkanıdır. Sakinken sevgilinin kucağı gibi olan 'Reyhan', hırçınken adamı bir kaşık suda boğuverir. Akıllıdır; lise mezunu olmasına rağmen üniversite okumuş kadar bilgilidir. Hayatı boyunca kasabasından başka yerde yaşamamasına rağmen bütün dünyayı gezmiş kadar kültürlüdür.

TEKİN (BEKİR AKSOY)

İlçenin emniyet amirlerinden 'Tekin', Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde çalışırken yıllarca Orhan'ın peşinden koşmuştur. Ancak onu bir türlü yakalayamaz. O da 'Orhan'ın kirli işleri bıraktığına inanmaz. Üstelik Belediye Başkanı Reyhan'dan hoşlandığı için 'Orhan'ı kendisine rakip olarak görür.

ORHAN (YAVUZ BİNGÖL)

Yeraltı dünyasının namlı kabadayılarından 'Orhan'; acımasızlığıyla suç âlemine korku salmış olmasına rağmen, kızlarına bir türlü söz geçiremez. Kızlar büyüyüp güzelleşmiş, işler 'Orhan'ın kontrolünden çıkmıştır. Yeraltı dünyasını terk eden 'Orhan', kızlarını taliplerinden uzak tutabilmek umuduyla ufak ve huzurlu bir kasabaya yerleşir.

EDA (NİHAN BALYALI)

Girişken, cilveli, konuşkan, hamarat ve romantik biri olan 'Eda'; tam bir ev kızıdır. Genç kızın aklı fikri; hayırlı bir kısmette ve kendi pembe panjurlu evindedir.

DERYA (MÜGE BAYRAMOĞLU)

'Derya' maceraya düşkündür. Deli dolu ve kavgacı biri olan 'Derya'; erkek çocukları gibi dağda tepede dolaşmayı sever.
Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi