Görüş Bildir

Bade İşçil psikolojik baskı altında, boşanmak istiyor!

Güzel oyuncu Bade İşçil eşi Malkoç Süalp’den çok çekmiş. Güzel oyuncu Bade İşçil'in yaptığı açıklamalar korkunç denecek derecede.

Bade İşçil psikolojik baskı altında, boşanmak istiyor!

Eşi Malkoç Süalp'le yeniden barışan Bade İşçil'in, boşanma davası için ağır ifadeler içeren bir dilekçe yazdığı ortaya çıktı. Bade, 'Öfkesini kontrol edemiyor, 'psikolojik şiddet uyguluyor' diye itham ettiği eşi için 6 ay uzaklaştırma kararı talep etmiş.

Bir süredir boşanacakları konuşulan ancak yazılanları paylaştıkları mutlu aile pozlarıyla yalanlayan Bade- Malkoç Süalp çiftinden Bade Süalp’in geçen ay kocasına boşanma davası açtığı ortaya çıktı.

6 AY UZAKLAŞTIRMA

İstanbul Aile Mahkemesi’ne avukatı Beklan Yılmaz aracılığıyla dava açan Bade Süalp, dava dilekçesinde öfke nöbetlerini kontrol edemeyen, baskıcı, asabi, katı kuralları bulunan eşinin evliliği işkence haline dönüştürdüğünü iddia etti ve kocasına 6 ay uzaklaştırma kararı verilmesini istedi.

600 BİN LİRA TALEP

Eşinden 600 bin lira tazminat ile çocuğu ve kendisi için aylık 70 bin lira nafaka isteyen Bade Süalp’in aksine Malkoç Süalp ise ailesini sevdiğini ve evliliğini kurtarmak için çözüm arayışına girdiğini belirtti. Malkoç Süalp, boşanma davasının reddini isterken, Bade Süalp de mahkemeye feragat dilekçesi vererek boşanmaktan vazgeçti.

 BEBEKLE ANNENİN BAĞINI KESMEK İSTEDİ

Bade Süalp'in dilekçesinde eşi Malkoç Süalp'le ilgili korkunç iddialar var. Genç adamın "Bu çocuğu kendi kurallarıma göre büyüteceğim! Sen karışamazsın, çocuğu emzirmeyeceksin, kucağına almayacaksın, sütünü biberona koyacaksın, dadı verecek. 2 yaşına geldiğinde Londra'ya yatılı okula vereceğim, göremeyeceksin" diyerek yeni doğum yapmış anneyi psikolojik yönden yıprattığı anlatılıyor. Ayrıca davalının doğumhaneye giderek bebekle anne ile arasındaki duygusal bağın kesilmesi için göbek bağını kendisinin kesmek istediğini söylediği belirtiliyor. Köpeğini halıya pislediği için döverek yaraladığını ve bu durumun kendisini çok üzdüğünü söyleyen Bade Süalp'in 10 gündür eve giremediği de iddia ediliyor. Bade Süalp'ın avukatı, "Babana git ya da şoförüme söyle kiralık bir ev bakın. Seni istemiyorum, burası benim evim. Eve girip pijamanı dahi alamazsın" diyerek müvekkilini kovduğunu iddia ediyor.

PSİKİYATRİSTE GİTTİ AMA DEĞİŞİKLİK OLMADI

İstanbul Aile Mahkemesi'nde geçen ay kocası Malkoç Süalp'e dava açan Bade Süalp'in (İşçil) dava dilekçesinde şu iddialar yer alıyor: Davalı eş, hiçbir zaman evlilik müessesine, eşine ve eşinin ailesine karşı saygılı davranmadı. Bade Süalp, mesleğinin zirvesindeyken evlendiği günden itibaren gelen tüm teklifleri kocası ve çocuğu için reddetti. Davacı eş; kocasının son zamanlarda giderek artan sinirli ve baskıcı davranışların onun kişiliği haline geldiğini anladı. Malkoç Süalp, her sinirlendiğinde sözlü şiddet uyguluyor, bağırıp çağırıyordu. Öfke kontrolü olmayan davalı koca, bebeklerinin yanında bile öfkesini kontrol edememektedir. Psikiyatriste gitmesine rağmen kendisinde herhangi bir değişiklik olmamıştır.

Hürriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi