Görüş Bildir

Bana Baba Dedi 7. Bölüm (Yeni Bölüm) Fragmanı– Kaan ve Didem yakınlaşıyor!

Bana Baba Dedi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. TV8’de yayınlanmaya başladığı günden beri birçok kesim tarafından beğeniyle izlenen ve Babby Daddy’den uyarlanan Bana Baba Dedi 7. Bölüm (yeni bölüm) fragmanı yayınlandı. İşte Bana Baba Dedi 6. Bölüm özeti ve Bana Baba Dedi 7. Bölüm (yeni bölüm) fragmanı ile ilgili ayrıntılar…

Bana Baba Dedi 7. Bölüm (Yeni Bölüm) Fragmanı– Kaan ve Didem yakınlaşıyor!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Türkiye’deki kanallar arasında zirveyi zorlayan TV8’in Cuma akşamlarında yayınlanan ve sevilen dizisi Bana Baba Dedi 7. bölüm (yeni bölüm) fragmanı yayınlandı. “Baby Daddy”den uyarlanan başarılı sitcom dizisinin 29 Mayıs Cuma günü ekranlara gelecek olan yeni bölümünde Kaan ve Didem yakınlaşıyor. Kaan pizzacıya geçtiğimiz bölüm kafa atmıştı, bu bölümde ise gözaltına alınıyor.

BANA BABA DEDİ 7. BÖLÜM FRAGMANI!

Bana Baba Dedi 6. Bölümde Kaan, Bora ve Cüneyt’in maceraları kahkahaya boğmuştu herkesi. Yeni bölüm fragmanında ise Kaan’ın gözaltına alındığı görülüyor. Kaan Didem’in erkek arkadaşı olmadığını öğreniyor ve Didem ile yakınlaşıyor. Ancak fragman sonunda siz de göreceksiniz ki galiba Kaan’ın eski eşi geri geliyor. Didem bu durumda ne yapacak, Bora yine ne işler peşinde? Tüm merak edilenler 29 Mayıs Cuma günü TV8’de yayınlanacak olan Bana Baba dedi 7. Bölüm’de yanıt bulacak.Bana Baba Dedi 29 Mayıs Cuma akşamı 19:00’da TV8’de!

BANA BABA DEDİ 7. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi