Bana Baba Dedi Durmak yok yola devam dedi!

Başarılı bir yapım, başarılı bir insan olunca, haliyle hakkındaki iddialar da bitmiyor. Son olarak da Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de yayınlanmaya başlayan ve başrollerini Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler’in paylaştığı Bana Baba Dedi dizisinin final söylentileri magazin ve televizyon dünyasının gündemini meşgul etmişti. İşte gerçekler. Bana Baba Dedi Dizisi final falan yapmayacak.

Bana Baba Dedi Durmak yok yola devam dedi!

NAİF DURGUN

Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8 kanalında yayınlanan ve yabancı dizi “Baby Daddy”den uyarlanan Bana Baba Dedi dizisinin final yapacağı söylentileri vardı, sırf bir hafta yayınlanmadı diye. Ancak dizi hakkında kanal yönetiminin kararı net. İşte ayrıntılar…

4 bölümdür ekranlarımıza konuk olan ve yazın da yayınlanmaya devam edecek olan Bana Baba Dedi Dizisinin başrollerini Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler paylaşıyor. Baby Daddy’den uyarlanan yapımın önümüzdeki haftadan itibaren yayınlanmaya devam edeceği öğrenildi.

Bana Baba Dedi 5. bölümü bir hafta gecikmeli yayınlanacak. Sebebi ise Oğuzhan Koç'un müzik çalışmaları. Çekimlerine ara verilen setin çalışmaları bir kaç gün sonra tekrar başlayacakmış. Bana Baba Dedi'nin 5. bölümü 15 Mayıs Cuma günü TV8 ekranlarında yine, merak etmeyin.

Kaynak: Diyarbakır Söz