Görüş Bildir

Başkentteki katliama Ünlü İsimlerden ağır Kınamalar; Ruhu donuyor insanın!

Sabah saatlerinde Ankara Garı’nda meydana gelen 2 bombalı saldırıda 86 kişinin yaşamını yitirdiği ve 186 kişinin yaralandığı katliam saldırısına birçok ünlü isimden ağır kınamalar geldi. En dikkat çekenlerinden biri de Yalın'ın ruhu donuyor insanın mesajı oldu. Ünlüler tepkilerini sosyal medya platformlarından paylaştı.

Başkentteki katliama Ünlü İsimlerden ağır Kınamalar;  Ruhu donuyor insanın!

Ankara'da meydana gelen katliam saldırısından sonra, Ünlüler alemi bir kez daha terörü lanetleyerek, sosyal medya platformundan ilginç ve duygu yüklü mesajlar paylaştı.

Ünlü isimlerin sosyal medyadan yaptıkları bazı paylaşımlar;

Can Dündar: Yeni bir Suruç bu... O da geçici bir barışa son vermiş, kanlı yeni bir dönemi ateşlemişti. Barış yeniden gündeme gelir gelmez, pimi çektiler. "Bu meydan kanlı meydan.." dendiği anda... Meydan kana bulandı.

Sermiyan Midyat: Doğduğum yer, toprağını, havasını, suyunu nüfuz ettiğim yer #Ankara Bu nasıl devran, nasıl vicdan, kelimeler düğümleniyor insanın boğazında.

Berna Laçin: Güneş kanla sıvanmaz! #BarışKazanacak

Mahsun Kırmızıgül: Yazık günah bu ülkeye, Yaşanılan bu acıları, insanlarımız hak etmiyor. Terörün her türlüsünü lanetliyorum. Selçuk Yöntem: Bu ne vahşettir bu nasıl insanlıktır. Lanet olsun bunu yapanlara.

Atilla Taş: Ankara'daki patlamada hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Her kim bu kandan nemalanıyorsa, ona da lanet ediyorum!

Onur Akay: Ankara'da miting öncesi yapılan bu saldırı, Barış'a yapılan saldırıdır. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyor, terörü lanetliyorum.

Arda Turan: "Ankara'da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet dilerim. İçimiz yanıyor; bu güzel ülke kardeşlik coğrafyası olsun artık" dedi.

Ece Erken: Ankara'da meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diliyorum,Allah sabır versin

Gülben Ergen: #Ankara #LanetOlsunTerör #ŞiddeteLanetOlsun

Demet Akbag: 'Sözün bittiği yer ' dedik ama o yere hala varmış değiliZ ne yazık ne acı, ne korkunç #AnkaradaKatliamVar

Emre karayel:  Ankara'daki terör eyleminde hayatını kabedenlere Allah'tan rahmet,yaralılara şifa dilerim. Milletçe başımız sağolsun!

Yalın : İçi soluyor,ruhu donuyor insanın.Başımız sağolsun...#terörülanetliyoruz #Ankara

Esra Erol: Güne herhangi birgün diye başlayıp acı haberi alan yüreğine ateş düşen, yaşamın en büyük acısı ölüm haberini alan, #Ankara

Cem Yılmaz: Başımız sagolsun.Teröre,insan hayatını hiçe sayan her fikre lanet olsun.

PuCCa: Barış pankartı taşıyan, halay çeken çocukları öldürmek; kötülük bile değil bu, leşsiniz! #Ankaradayız

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi